Soulid boeken

De beste pop & soulhits live!
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Soul / Funk / Pop

Wil jij Soulid boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Soulid. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SOULID! is dé coverband als je de beste soul & pop hits op jouw feest wil horen! Met een brede selectie aan klassieke en moderne nummers weten zij iedereen aan het dansen te krijgen.

Biografie Soulid

SOULID! is een 8(!)-koppige band. Zij zijn inzet bij vrijwel elke gelegenheid zoals; bedrijfsfeesten, verjaardagen, evenementen, ceremonies, diners, of studentenfeesten.

Coverband boeken

SOULID! is een coverband die op veel manieren inzetbaar is. Samen met hun diverse instrumenten en mooi zang, kunnen zij een energiek dansfeest neerzetten. Daarnaast kunnen zij ook zorgen voor soulvol achtergrondmuziek. Op deze manier kunnen gasten rustig genieten van het diner of even met elkaar praten tijdens een pauze.

Boekingen van Soulid

Op welke manier wil jij SOULID! inzetten voor je event? Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Soulid kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Soulid wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Soulid wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Soulid online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Soulid kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Soulid boeken

Ben jij benieuwd hoe je Soulid kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Soulid boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Soulid

Soulid inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soulid

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 250 personen8 personenSoul / Funk / Pop€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.700,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand