De Parkeerwachters boeken

Vanaf-gage voor 1 act / 1 uur. Meerdere mogelijkheden
€699,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €699,-
 • Duur
  vanaf 1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Komisch / Theater

Wil jij De Parkeerwachters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Parkeerwachters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Altijd maar die ruziënde stellen tijdens het parkeren. U kent het wel wanneer zij geen plekkie kan vinden, of hij parkeert weer net bij een plas modder..

Biografie De Parkeerwachters

De parkeerwachters Ron en Patrick laten uw gebeuren al op de parkeerplaats beginnen.. want: Begin goed – Al goed! Ron en Patrick nemen het parkeerbeleid streng voor hun rekening. Ze wijzen en helpen iedereen tot een goed parkeerplekkie. Hun Rotterdamse accent maakt de 1e melodie op een melodieus feestje, beurs of event en brengt een einde aan al die ruzies!

Boekingen van De Parkeerwachters

Deze typetjes zijn uitsluitend inzetbaar op het parkeerterrein. Zij zorgen ervoor dat het parkeerterrein geordend blijft, dat er netjes geparkeerd wordt en dat mensen op doldwaze wijze hun soms zware doch lange reis vergeten en met een goed humeur naar de feest locatie worden begeleidt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Parkeerwachters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Parkeerwachters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Parkeerwachters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Parkeerwachters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Parkeerwachters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Parkeerwachters boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Parkeerwachters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Parkeerwachters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Parkeerwachters

De Parkeerwachters inhuren

€699,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Parkeerwachters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actvanaf 1 uurn.v.t.2 personenKomisch / Theater€699,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand