Piano & Co boeken

Inclusief SFX
€4.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4695,-
 • Duur
  3 x 50 of 2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  4 personen (piano/gitaar/drums)
 • Soort
  Live pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Piano & Co boeken voor jouw party of event? Een uitdagende en zingende pianist. Een energieke, strakke en groovende drummer. En een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show! Regelmatig vergezeld door een stralende zangeres. Met een geweldige stem en daarmee is de show helemaal compleet. Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Piano & Co boeken

Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment… Piano & Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen. Door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen.

Boekingen van Piano & Co

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Alle hits komen voorbij op deze feestelijke sing a long-avond vol verzoeknummers.

Pianoshow boeken

Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest. Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt en danst u met ons mee? Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Maatwerk is bij ons standaard want ieder feest is uniek!

Direct Piano & Co inhuren? Klik hier voor boekingen van Piano & Co

Piano & Co boeken

€4.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piano & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live pianoshow3 x 50 of 2 x 75 minuteninclusief tot 600 personen4 personen (piano/gitaar/drums)Allround€4695,-

Vergelijkbare artiesten

€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand