Piano & Co boeken

Inclusief SFX
€4.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4695,-
 • Duur
  3 x 50 of 2 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  4 personen (piano/gitaar/drums)
 • Soort
  Live pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Piano & Co boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Piano & Co. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een uitdagende en zingende pianist. Een energieke, strakke en groovende drummer. En een razendsnelle scheurende gitarist zijn de basis van deze interactieve show! Regelmatig vergezeld door een stralende zangeres. Met een geweldige stem en daarmee is de show helemaal compleet. Deze groep unieke muzikanten spelen namelijk alles wat u vraagt!

Biografie Piano & Co

Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment… Piano & Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen. Door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen.

Boekingen van Piano & Co

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Alle hits komen voorbij op deze feestelijke sing a long-avond vol verzoeknummers.

Pianoshow boeken

Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest. Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt en danst u met ons mee? Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Maatwerk is bij ons standaard want ieder feest is uniek!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Piano & Co kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Piano & Co wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Piano & Co wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Piano & Co online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Piano & Co kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Piano & Co boeken

Ben jij benieuwd hoe je Piano & Co kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Piano & Co boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Piano & Co

Piano & Co inhuren

€4.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piano & Co

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live pianoshow3 x 50 of 2 x 75 minuteninclusief tot 600 personen4 personen (piano/gitaar/drums)Allround€4695,-

Vergelijkbare artiesten

€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand