Matheu Hinzen boeken

Bekend van musical “Ciske de Rat”
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Matheu Hinzen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Matheu Hinzen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De carrière van dit multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu Hinzen speelde in 6 films waaronder Bloed Zweet & Tranen en Onze Jongens in Miami, vertolkte de hoofdrol van Ciske in de musical Ciske de Rat, hij wist in 2016 de finale van Superkids te bereiken en won in 2019 het Junior Songfestival met zijn song Dans Met Jou. Hiermee behaalde Matheu voor Nederland een 4de plaats op het Junior Eurovision in Polen.

Biografie Matheu Hinzen

Hoewel zijn talent meerdere disciplines bestrijkt, is muziek en zingen echt de allergrootste passie.

Junior Sonfestival

Na het Junior Songfestival bracht Matheu al drie andere songs uit, waaronder de singles ‘Ben Jij Het’ en het onlangs uitgekomen ‘Samen’.

Boekingen van Matheu Hinzen

Dat Matheu niet kan stilzitten mag duidelijk zijn: zo bracht hij in aanloop naar zijn nieuwe single, welke later dit jaar volgt, een drietal coversongs met video’s uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Matheu Hinzen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Matheu Hinzen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Matheu Hinzen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Matheu Hinzen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Matheu Hinzen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Matheu Hinzen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Matheu Hinzen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Matheu Hinzen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Matheu Hinzen

Matheu Hinzen inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Matheu Hinzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.275,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand