Dennie Damaro boeken

Optredens doordeweeks voor 18.00 uur: € 545,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Dennie Damaro boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dennie Damaro. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al meer dan 30 jaar trakteert Vlaamse zanger Dennie Damaro zijn publiek op herkenbare meezingers en zelfgeschreven liedjes.

Biografie Dennie Damaro

Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreid repertoire maakt hij steevast van elk optreden een unieke en onvergetelijke belevenis. Dennie’s recente singles halen vlotjes de hitlijsten en zijn professionele clips zijn in hoge rotatie veelvuldig te zien op Ment-TV.

Boekingen van Dennie Damaro

Ook in 2019 gaat Dennie onvermoeibaar verder en zal hij met zijn prachtig nieuw album “Ode aan de Keizer van het Vlaamse lied” en zijn Jubileum-album “30 jaar carrière” weer flink van zich laten horen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dennie Damaro kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dennie Damaro wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dennie Damaro wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dennie Damaro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dennie Damaro kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dennie Damaro boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dennie Damaro kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dennie Damaro boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dennie Damaro

Dennie Damaro inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dennie Damaro

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand