Andy De Witt boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Allround

Wil jij Andy De Witt boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Andy De Witt. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geboren in Eindhoven, Nederland onder het sterrenbeeld van de Tweeling, vanaf 1985 actief als solozanger. Daarvoor heeft Andy diverse muziekscholen doorlopen. En bühne en live ervaring opgedaan in zijn orkest Clovis en later het amusementstrio Bingo.

Biografie Andy de Witt

Andy’s TV debuut was al in 1986 in het populaire programma “Op volle toeren”, van de TROS. Met zijn liedje “Musicmaker” (een zelf geschreven song) stond hij in dit programma. Later zouden liedjes als Dalli Dalli, Een en Een, Kijk nog een keer om, Eloise, Want als de zon op de diverse TV programma’s worden uitgezonden. Maar natuurlijk ook op de landelijke radio’s veelvuldig worden gedraaid. Zijn recentelijke hit “Dansen op de Wolken” is een song die dan ook veelvuldig wordt meegezongen vanuit de zalen en weer alle hitlijsten heeft beklommen.

Boekingen van Andy de Witt

Een optreden van Andy de Witt staat voor hoog feestgehalte en uptempo muziek, bij avondvullende programma’s zingt Andy buiten zijn eigen songs veel wereldrepertoire wat garant staat voor een muzikale reis door de tijd, op een gezellige aangename manier. Een optreden van Andy staat dan ook garant voor een aangename invulling van Uw muzikale wensen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Andy De Witt kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Andy De Witt wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Andy De Witt wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Andy De Witt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Andy De Witt kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Andy De Witt boeken

Ben jij benieuwd hoe je Andy De Witt kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Andy De Witt boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Andy De Witt

Andy De Witt inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Andy De Witt

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonNL / Allround€695,-
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNL / Allround€845,-
Tape-act3 x 45 minutenin overleg1 persoonNL / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€495,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand