Radio Continu Drive-In Show boeken

€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  min. 2 personen
 • Soort
  Bekende drive-in show
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Radio Continu Drive-In Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Radio Continu Drive-In Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Radio Continu is een uniek radiostation met 24 uur per dag en 7 dagen per week gezellige lichte muziek, zoals muziek van eigen bodem (nederpop), schlager muziek, goud van oud, engelstalige muziek, country muziek, piratenmuziek, Zuid Afrikaanse muziek en muziek in de streektaal.

Biografie Radio Continu Drive-In Show

Radio Continu besteedt hoofdzakelijk aandacht aan muziek en artiesten van eigen bodem. Gezelligheid staat bij Radio Continu centraal, dit klinkt niet alleen door in de muziek, maar ook in de presentatie. De Radio Continu Drive-In Show is dan ook een avond vol met gezellige Hollandse muziek, een 4 uur durende show met de bekende gezelligheid van Radio Continu en de populaire piraten-DJ Stefan Leur.

Boekingen van Radio Continu Drive-In Show

Boek nu de Radio Continu Drive-in Show inclusief: -DJ/presentator Stefan Leur! -Radioreclame! -Compleet verzorgde licht- en geluidshow!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Radio Continu Drive-In Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Radio Continu Drive-In Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Radio Continu Drive-In Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Radio Continu Drive-In Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Radio Continu Drive-In Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Radio Continu Drive-In Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Radio Continu Drive-In Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Radio Continu Drive-In Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Radio Continu Drive-In Show

Radio Continu Drive-In Show inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Radio Continu Drive-In Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende drive-in show4 uurinclusief tot 400 personenmin. 2 personenNederlandstalig€1695,-

Vergelijkbare artiesten

€1.600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand