Crazy Accordeons boeken

Ze spelen álles !
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Crazy Accordeons boeken op jouw feest op evenement? Wil je echt eens iets anders en een knalfeest? Zij zijn HET interactieve feest accordeon duo voor feesten, partijen, evenementen, bruiloften, thema feesten en braderieën! Overal inzetbaar met een groot entertainment gehalte! Alles in een modern 2022 jasje. Echt eens iets heel anders want zij spelen namelijk ALLES!

Crazy Accordeons boeken

Van Nederlandstalig tot Oktoberfest!!!!! Niks oubollig! Maar echte entertainers die een knalfeest neerzetten anno 2022! Onze accordeons en microfoons zijn draadloos versterkt, zo kunnen wij interactief met het publiek zijn als wij spelend door de hele zaal lopen tussen het publiek door. (indien dit mogelijk is). Crazy Accordeons heeft meerdere singels uitgebracht en word omarmt door het publiek zowel in Nederland maar ook in het buitenland.

Feestartiesten boeken

Wij werken met de nieuwste apparatuur dus succes gegarandeerd!! Wist u dat de Crazy Accordeons van vele markten thuis zijn? Wij zijn dus ook te boeken in verschillende combinaties. Marco is met Monique samen de Crazy Accordeons begonnen wat hij met veel plezier en passie doet. Met het gouden duo Emile Hartkamp en Norus Padidar als geheel team, gaan ze de wereld bestormen. Marco hoopt met Monique nog veel mooie dingen te mogen beleven en veel mensen blij te maken met hun muziek in een mooi en modern nieuw jasje!

Boekingen van Crazy Accordeons

Klein of groot feest of evenement? Geen probleem wij doen het! Hebben zij jouw interesse gewekt?

Direct Crazy Accordeons boeken? Klik hier voor boekingen van Crazy Accordeons

Crazy Accordeons boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Accordeons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live tape-act1 x 30-40 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand