Crazy Accordeons boeken

Ze spelen álles !
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30-40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Crazy Accordeons boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crazy Accordeons. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil je echt eens iets anders en een knalfeest? Zij zijn HET interactieve feest accordeon duo voor feesten, partijen, evenementen, bruiloften, thema feesten en braderieën! Overal inzetbaar met een groot entertainment gehalte! Alles in een modern 2022 jasje. Echt eens iets heel anders want zij spelen namelijk ALLES!

Biografie Crazy Accordeons

Van Nederlandstalig tot Oktoberfest!!!!! Niks oubollig! Maar echte entertainers die een knalfeest neerzetten anno 2022! Onze accordeons en microfoons zijn draadloos versterkt, zo kunnen wij interactief met het publiek zijn als wij spelend door de hele zaal lopen tussen het publiek door. (indien dit mogelijk is). Crazy Accordeons heeft meerdere singels uitgebracht en word omarmt door het publiek zowel in Nederland maar ook in het buitenland.

Feestartiesten boeken

Wij werken met de nieuwste apparatuur dus succes gegarandeerd!! Wist u dat de Crazy Accordeons van vele markten thuis zijn? Wij zijn dus ook te boeken in verschillende combinaties. Marco is met Monique samen de Crazy Accordeons begonnen wat hij met veel plezier en passie doet. Met het gouden duo Emile Hartkamp en Norus Padidar als geheel team, gaan ze de wereld bestormen. Marco hoopt met Monique nog veel mooie dingen te mogen beleven en veel mensen blij te maken met hun muziek in een mooi en modern nieuw jasje!

Boekingen van Crazy Accordeons

Klein of groot feest of evenement? Geen probleem wij doen het! Hebben zij jouw interesse gewekt?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crazy Accordeons kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crazy Accordeons wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crazy Accordeons wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crazy Accordeons online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crazy Accordeons kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crazy Accordeons boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crazy Accordeons kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crazy Accordeons boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crazy Accordeons

Crazy Accordeons inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Accordeons

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live tape-act1 x 30-40 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenNederlandstalig / Feest€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand