One Two Trio boeken

Bekend van o.a. “Juffrouw Toos”
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  “Live” tape-act
 • Genre
  Nederlands / Feest

De ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme.

One Two Trio boeken

Hierdoor vormt het publiek als het ware ''de vierde man'' en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt! Het Feesthits repertoire is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters', 'Toedeloe' of het 'La LaLied' worden afgewisseld met andere bekende nederlands of engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje! De nummers worden ter plaatste afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One Two Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt! “Boek One Two Trio, altijd feest!” is inmiddels een bekende uitspraak en vormt ook het bestaansrecht van deze hechte feestband!

Boekingen van One Two Trio

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast is bij diverse radio en t.v programma's; D.j's als Giel Beelen van Radio3FM en Edwin Evers van Radio 538 nodigen deze heren graag uit voor speciale gelegenheden en bombarderen het trio daarbij vaak tot huisband en vrienden van de show! Zin in 3 kwartier springen en meezingen? Bereid je dan meer vast voor….One Two Trio maakt namelijk van ieder feest een écht feest!

Direct One Two Trio huren? Klik hier voor boekingen van One Two Trio

One Two Trio boeken

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van One Two Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
“Live” tape-act1 x 45 minutenA-set tot 400 personen3 personenNederlands / Feest€2250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-