One Two Trio boeken

Bekend van o.a. “Juffrouw Toos”
€2.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2300,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Nederlands / Feest

Wil jij One Two Trio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van One Two Trio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

One Two Trio is de ultieme feestband bekend van vele hits zoals ‘Juffrouw Toos en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’. Als er een feestgarantie zou bestaan, zou dit 3-tal ‘m geven.

Biografie One Two Trio

Ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden… In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal enorme hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”) Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar.

Feestartiesten boeken

One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies. Dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van improvisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

Boekingen van One Two Trio

De huidige boekingsmogelijkheden van One Two Trio zijn: 1. Juxebox is speciaal ontwikkeld voor de ”Swing en meezingen feesten”! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics , ”rocken” op ‘Radar Love’ of meezingen met een smartlap… One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie’ 2. Kindershow Deze show is er speciaal voor de kleinere onder ons. De hoofdrollen in dit verhaal zijn voor Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen makkelijk mee te zingen nummers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig One Two Trio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je One Two Trio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van One Two Trio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij One Two Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van One Two Trio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

One Two Trio boeken

Ben jij benieuwd hoe je One Two Trio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct One Two Trio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van One Two Trio

One Two Trio inhuren

€2.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van One Two Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 45 minutenA-set tot 400 personen3 personenNederlands / Feest€2300,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand