One Two Trio boeken

Bekend van o.a. “Juffrouw Toos”
€2.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2300,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  A-set tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Nederlands / Feest

Wil jij One Two Trio boeken voor jouw party of event? One Two Trio is de ultieme feestband bekend van vele hits zoals ‘Juffrouw Toos en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’. Als er een feestgarantie zou bestaan, zou dit 3-tal ‘m geven.

One Two Trio boeken

Ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden… In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal enorme hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”) Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar.

Feestartiesten boeken

One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies. Dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van improvisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

Boekingen van One Two Trio

De huidige boekingsmogelijkheden van One Two Trio zijn: 1. Juxebox is speciaal ontwikkeld voor de ”Swing en meezingen feesten”! Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics , ”rocken” op ‘Radar Love’ of meezingen met een smartlap… One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie’ 2. Kindershow Deze show is er speciaal voor de kleinere onder ons. De hoofdrollen in dit verhaal zijn voor Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen makkelijk mee te zingen nummers.

Direct One Two Trio boeken? Klik hier voor boekingen van One Two Trio

One Two Trio boeken

€2.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van One Two Trio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 45 minutenA-set tot 400 personen3 personenNederlands / Feest€2300,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.595,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand