Dowwen Heze boeken

Rowwen Heze Tribute band
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  100 minuten maximaal
 • Geluid
  exclusief (inclusief mogelijk)
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Rowwen Heze Tribute

Wil jij Dowwen Heze boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dowwen Heze. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden – en dat wordt het dan ook niet.

Biografie Dowwen Heze

Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Dowwen Hèze.

Boekingen van Dowwen Heze

Dowwen Hèze richt richt met name op de feestnummers zoals Bestel mar, Limburg, Maria en alle andere opzwepende en energieke liedjes. Kortom, met een biertje in de lucht meezingen en meedansen.

Tributeband boeken

Dowwen Heze is bereikbaar voor iedereen. T’is een kwestie van geduld……..

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dowwen Heze kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dowwen Heze wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dowwen Heze wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dowwen Heze online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dowwen Heze kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dowwen Heze boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dowwen Heze kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dowwen Heze boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dowwen Heze

Dowwen Heze inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dowwen Heze

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband100 minuten maximaalexclusief (inclusief mogelijk)6 personenRowwen Heze Tribute€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand