Bonavox (U2 Tribute) boeken

€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  1 x 60-75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij U2 Tribute Band Bonavox boeken voor jouw party of event? Bonavox weet U2, één van werelds bekendste en populairste bands, op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De tribute band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 muzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2 sensatie wil laten beleven. De iconische stem van Bono, de unieke gitaareffecten van The Edge, de pompende basnoten van Adam Clayton en de strakke drums van Larry Mullen… Met volle overgave verplaatsen Jef, Richard, Dirk en Gerard zich in de rollen van Bono, Edge, Adam en Larry.

Bonavox boeken

Bonavox, een U2 tribute band uit Nederland en België staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit! Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent. Beleef de jonge jaren van U2 met o.a. de klassiekers I Will Follow en Electric Co en zing mee met de mega hits One, With or Without You en Sunday Bloody Sunday.

U2 Tribute Band boeken

In 1976 begint Paul Hewson zijn muzikale carrière als gitarist bij de band U2. Gitaar spelen blijkt echter niet zijn sterkste kant te zijn en mede door zijn unieke stemgeluid wordt hij daarom de zanger van de band. Hewson krijgt van zijn vrienden de bijnaam “Bono Vox”, afgeleid van “Bona Vox” wat in het Latijn “goede stem” betekent. Men zegt dat zij zich hebben laten inspireren door “BonaVox Hearing Aids”, een winkel in gehoorapparaten in hun geboortestad Dublin.

Boekingen van Bonavox

Na verloop van tijd laat hij “Vox” uit de naam vallen en blijft de naam “Bono” over. Door de jaren heen ontwikkelt Bono zich met U2 tot één van de grootste Rockbands aller tijden. In 2022 ontleent de nieuwe U2 tribute sensatie Bonavox – A Tribute To U2 haar naam aan hoe het voor Bono ooit allemaal begon.

Direct Bonavox boeken? Klik hier voor boekingen van Bonavox

Bonavox (U2 Tribute) boeken

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bonavox (U2 Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60-75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenU2 Tribute€1850,-
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenU2 TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand