Bonavox (U2 Tribute) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  2 x 45 of 1 x 60-75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij Bonavox (U2 Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bonavox (U2 Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Bonavox

Bonavox weet U2, één van werelds bekendste en populairste bands, op een natuurgetrouwe wijze neer te zetten. De tribute band is opgericht in 2022 en bestaat uit 4 muzikanten die het publiek een zo realistisch mogelijke U2 sensatie wil laten beleven.De iconische stem van Bono, de unieke gitaareffecten van The Edge, de pompende basnoten van Adam Clayton en de strakke drums van Larry Mullen… Met volle overgave verplaatsen Jef, Richard, Dirk en Gerard zich in de rollen van Bono, Edge, Adam en Larry. Bonavox, een U2 tribute band uit Nederland en België staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit! Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent.

Passie en kwaliteit

Bonavox, een U2 tribute band uit Nederland en België staat voor passie, enthousiasme en kwaliteit! Alsof je echt bij een U2 concert aanwezig bent. Beleef de jonge jaren van U2 met o.a. de klassiekers I Will Follow en Electric Co en zing mee met de mega hits One, With or Without You en Sunday Bloody Sunday.

U2 Tribute Band boeken

In 1976 begint Paul Hewson zijn muzikale carrière als gitarist bij de band U2. Gitaar spelen blijkt echter niet zijn sterkste kant te zijn en mede door zijn unieke stemgeluid wordt hij daarom de zanger van de band. Hewson krijgt van zijn vrienden de bijnaam “Bono Vox”, afgeleid van “Bona Vox” wat in het Latijn “goede stem” betekent. Men zegt dat zij zich hebben laten inspireren door “BonaVox Hearing Aids”, een winkel in gehoorapparaten in hun geboortestad Dublin.

Boekingen van Bonavox

Na verloop van tijd laat hij “Vox” uit de naam vallen en blijft de naam “Bono” over. Door de jaren heen ontwikkelt Bono zich met U2 tot één van de grootste Rockbands aller tijden. In 2022 ontleent de nieuwe U2 tribute sensatie Bonavox – A Tribute To U2 haar naam aan hoe het voor Bono ooit allemaal begon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bonavox (U2 Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bonavox (U2 Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bonavox (U2 Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bonavox (U2 Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bonavox (U2 Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bonavox (U2 Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bonavox (U2 Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bonavox (U2 Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bonavox (U2 Tribute)

Bonavox (U2 Tribute) inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bonavox (U2 Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 of 1 x 60-75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenU2 Tribute€2250,-
Live bandshow2 x 45 of 1 x 60-75 minuteninclusief tot 150 personen5 personenU2 Tribute€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand