Christoff boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands/Vlaams

Wil jij Christoff boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Christoff. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Christoff De Bolle is een Vlaamse charmezanger en radio-presentator. Vlaanderen leerde hem kennen dankzij de ontdekkingstocht tijdens het VTM programma ‘Soundmixshow’. Amper 15 was hij toen hij meedoet met een nummer van zijn grote voorbeeld Luc Steeno. Christoff is sindsdien professioneel bezig met muziek, hij viel al meermaals in de prijzen. In 2011 werd hij nog verkozen tot artiest van het jaar tijdens de uitreiking van de Mia’s. Op de Anne’s Vlaamse muziek awards wint hij in 2012 en 2013 de award voor beste mannelijke artiest-schlager.

Biografie Christoff

We schrijven 1995 toen hij zijn eerste succesvolle nummer uitbracht ‘Onder de Toren’, nadien ging het alleen maar verder en verder voor de populaire Christoff. Bijna al zijn nummers zijn toffe meezingers en geschreven voor een groot publiek. Denk maar aan de nummers: Een optimist, 1000 Zonden, ’t Is weer tijd voor de polonaise en Sweet Caroline. Het zijn maar enkele hits van deze symphatieke zanger.

Boekingen van Christoff

Het feit dat hij zo geliefd is bij zijn fans komt wellicht ook door zijn uitstraling en de tijd die hij vrijmaakt voor al zijn fans. Zelfs in Duitsland is Christoff een begrip geworden. Ook op de radio horen we hem regelmatig als presentator. In 2015 was hij te zien in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Christoff kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Christoff wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Christoff wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Christoff online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Christoff kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Christoff boeken

Ben jij benieuwd hoe je Christoff kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Christoff boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Christoff

Christoff inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Christoff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, enkel monitorset1 persoonNederlands/VlaamsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand