Christoff boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands/Vlaams

Christoff De Bolle is een Vlaamse charmezanger en radio-presentator. Vlaanderen leerde hem kennen dankzij de ontdekkingstocht tijdens het VTM programma 'Soundmixshow'. Amper 15 was hij toen hij meedoet met een nummer van zijn grote voorbeeld Luc Steeno. Christoff is sindsdien professioneel bezig met muziek, hij viel al meermaals in de prijzen. In 2011 werd hij nog verkozen tot artiest van het jaar tijdens de uitreiking van de Mia's. Op de Anne's Vlaamse muziek awards wint hij in 2012 en 2013 de award voor beste mannelijke artiest-schlager.

Christoff boeken

We schrijven 1995 toen hij zijn eerste succesvolle nummer uitbracht 'Onder de Toren', nadien ging het alleen maar verder en verder voor de populaire Christoff. Bijna al zijn nummers zijn toffe meezingers en geschreven voor een groot publiek. Denk maar aan de nummers: Een optimist, 1000 Zonden, 't Is weer tijd voor de polonaise en Sweet Caroline. Het zijn maar enkele hits van deze symphatieke zanger.

Boekingen van Christoff

Het feit dat hij zo geliefd is bij zijn fans komt wellicht ook door zijn uitstraling en de tijd die hij vrijmaakt voor al zijn fans. Zelfs in Duitsland is Christoff een begrip geworden. Ook op de radio horen we hem regelmatig als presentator. In 2015 was hij te zien in het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'.

Direct Christoff huren? Klik hier voor boekingen van Christoff

Christoff boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Christoff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, enkel monitorset1 persoonNederlands/VlaamsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand