Chef Soldaat boeken

Populaire low budget Carnavalsartiest
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Chef Soldaat boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chef Soldaat. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gegroet kameraden! Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit.

Biografie Chef Soldaat

De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk (optredens) alle kroegen, café’s en snackbars op z’n kop.

Carnavalsartiesten boeken

Uitgerust met z’n veldfles en een militaire lading aan energie brengt Chef Soldaat een en al carnaval in iedere tent.

Boekingen van Chef Soldaat

Een optreden van Chef Soldaat bestaat uit 30 gezellige minuten springen, hossen en meezingen met voor iedereen herkenbare carnavalsmuziek. Daarbij komt natuurlijk ook Chef’s repertoire aan bod, met bijvoorbeeld de singles ‘ ‘in de Tank’ en ‘van de Kaart’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chef Soldaat kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chef Soldaat wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chef Soldaat wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chef Soldaat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chef Soldaat kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chef Soldaat boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chef Soldaat kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chef Soldaat boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chef Soldaat

Chef Soldaat inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chef Soldaat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenExclusief geluid en techniekOn stage: 1 persoonFeest / Carnaval€695,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand