Celebrating Amy boeken

Bekend van SBS6 ‘The Tribute, Battle of the Bands’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Amy Winehouse Tribute

Wil jij Celebrating Amy boeken op jouw feest of event? Ze werd wel The Queen of Soul genoemd. En die bekroning kwam de Britse zangeres Amy Winehouse meer dan toe. Bij leven regeerde ze kort en hevig. Na haar vroege dood in 2011 liet ze de wereld een wondermooie collectie onsterfelijke liedjes na. Vaak swingende pareltjes vol blues, jazz en de zwierige sfeer van Motown. Soms ook duister en doordrenkt met de tragiek van haar eigen, roerige levensgeschiedenis.

Celebrating Amy boeken

Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse Tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tribute show over het leven van deze legendarische zangeres. In haar veel te korte carrière heeft Amy slechts twee albums uitgebracht. Maar wel bijna elke song daarop werd een hit.

Alle bekende nummers komen voorbij

Bekende nummers als Rehab, Valerie, Back to Black en You know I’m No Good komen dan ook allemaal voorbij in deze tribute show. Denise van Dorst zingt al geruime tijd als Amy. Niet alleen haar verschijning maar zeker ook haar stem vertonen een grote gelijkenis met die van het Britse icoon, hetgeen zeker uniek te noemen is.

Boekingen van Celebrating Amy

Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Denise is in staat zich volledig daarin in te leven en samen met haar band wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft.

Direct Celebrating Amy boeken? Klik hier voor boekingen van Celebrating Amy

Celebrating Amy boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Celebrating Amy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief, betreft inprikgage7 personenAmy Winehouse TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand