Abel boeken

Bekend van o.a. ‘Onderweg’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Abel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2000 brak de Bredase band Abel door met hun single Onderweg. Het nummer stond wekenlang op nummer één in de Nederlandse hitlijsten. Ook in België had Abel succes: in 2000 was Onderweg daar één van de tien meestverkochte singles. In datzelfde jaar bracht de band hun debuutalbum De Stilte Voorbij uit.

Biografie Abel

De afgelopen jaren heeft zanger Joris Rasenberg achter de schermen gewerkt aan nieuwe muziek. Nu is de band terug met een nieuwe single: Zie Jij Het Ook. In het nummer bezingt Joris de waarde van menselijk contact, nu de wereld volgens hem steeds meer lijkt te draaien om het individu.

Nederlandse band boeken

Joris: “Het begon weer te kriebelen, de drang om iets te creëren was groot. In mijn muziek probeer ik bijzondere momenten vast te leggen. Zoals je foto’s maakt van gebeurtenissen die er echt toe doen, zodat ze niet verdwijnen. Momenten met familie, vrienden, de mensen om je heen en al het wonderlijke dat het leven je brengt.”

Boekingen van Abel

Joris hoopt dat luisteraars zich herkennen in de muziek van Abel, of daar een eigen verhaal in vinden. “Ik probeer het alledaagse en het ongrijpbare te vangen in muziek en er woorden bij te vinden. Kleine en grote verhalen die kleur geven aan de dag en die het waard zijn om verteld te worden. Hoe mooi is het als mensen iets van zichzelf of van anderen in onze muziek herkennen en daar iets mee kunnen. Als de luisteraar een eigen verhaal vindt in een nummer is dat misschien wel het meest bijzondere moment.”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abel

Abel inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief geluid en techniek4 personenNederpopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand