U2 by In The Name Of boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij U2 by In The Name Of boeken op jouw feest of event? Deze vier topmuzikanten kruipen met heel hun hart in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen.

Boekingen van U2 by In The Name Of

Na het winnen van de prestigieuze ‘The Clash of the Cover Bands Award 2017’, is In the Name of in datzelfde jaar ook door de officiële U2 fanclub uitgeroepen tot de No.1 U2 tribute van Europa! In the Name of is een U2 tributeband die, net als U2 zelf, ieder optreden alles geeft alsof het haar laatste is!

Gerenommeerde zalen en festivals

De band speelde in de mooiste zalen, waaronder Poppodium 013 en PARADISO. Ook stond de band op gerenommeerde festivals in Nederland en België en zijn ze een graag geziene gast bij de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Boekingen van U2 by In The Name Of

De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en geniet zichtbaar van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Laat je meevoeren in deze intense beleving met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo, Sunday Bloody Sunday en de beste album pareltjes.

Direct U2 by In The Name Of boeken? Klik hier voor boekingen van U2 by In The Name Of

U2 by In The Name Of boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van U2 by In The Name Of

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenU2 TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand