U2 by In The Name Of boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij U2 by In The Name Of boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van U2 by In The Name Of. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze vier topmuzikanten kruipen met heel hun hart in de ziel van U2, om met dezelfde passie en vuur die geweldige nummers ten gehore te brengen.

Biografie U2 by In The Name Of

Na het winnen van de prestigieuze ‘The Clash of the Cover Bands Award 2017’, is In the Name of in datzelfde jaar ook door de officiële U2 fanclub uitgeroepen tot de No.1 U2 tribute van Europa! In the Name of is een U2 tributeband die, net als U2 zelf, ieder optreden alles geeft alsof het haar laatste is!

Gerenommeerde zalen en festivals

De band speelde in de mooiste zalen, waaronder Poppodium 013 en PARADISO. Ook stond de band op gerenommeerde festivals in Nederland en België en zijn ze een graag geziene gast bij de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. Tijdens een concert van In the Name of voel en beleef je U2. De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en houdt van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Iedere bezoeker zal deze intense beleving ervaren met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo en Sunday Bloody Sunday.

Boekingen van U2 by In The Name Of

De band staat garant voor een ultiem muzikaal aanstekelijk U2 avontuur en geniet zichtbaar van de enorme interactie en chemie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat. Laat je meevoeren in deze intense beleving met wereldhits als With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Vertigo, Sunday Bloody Sunday en de beste album pareltjes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig U2 by In The Name Of kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je U2 by In The Name Of wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van U2 by In The Name Of wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij U2 by In The Name Of online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van U2 by In The Name Of kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

U2 by In The Name Of boeken

Ben jij benieuwd hoe je U2 by In The Name Of kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct U2 by In The Name Of boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van U2 by In The Name Of

U2 by In The Name Of inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van U2 by In The Name Of

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenU2 TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand