CCR Revival boeken

inclusief geluid tot 600p: € 2.250,- / Gages zijn ex reiskosten
€1.395,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  2 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  CCR Tribute

CCR Revivial boeken? CCR Revival is dé Nederlandse Rock & Roll formatie die, de naam zegt het al, de nummers van de populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival en John Fogerty op unieke wijze weet te brengen. Ze nemen je mee naar die goeie-ouwe-tijd, genieten van de allerbeste hits maar vooral ook van de sfeer, muzikaliteit en het enthousiasme van de mannen. CCR Revival is tevens te boeken met allround Rock & Roll setlist met een uitgebreid repertoire, variërend van de sixties tot en met begin 2000.

CCR Revival boeken

CCR Revival behoort al jaren tot de top van het live-circuit als het gaat over Nederlandse tribute bands. De band is onder andere populair op festivals en evenementen maar is ook regelmatig te zien in feesttenten en de grotere kroegen. De strakke performance, energieke uitstraling en de karakteristieke sound van de Drents-Groningse band zorgt al meer dan 12 jaar voor een goede sfeer en de nog steeds groeiende populariteit. De band haalt hun inspiratie uit de eind jaren zestig/begin jaren 70 populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival, bekend van onder andere I put a spell on you, Bad Moon Rising en Who’ll stop the rain. Klassiekers die door de mannen van CCR Revival uitstekend worden vertolkt. Daarnaast wordt ook uit het solomateriaal van de frontman van C.C.R., John Fogerty geput, de sound van de band kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours.

Boekingen van CCR Revival

CCR Revival heeft onlangs ook een 2e set toegevoegd, waar muzikale highlights uit de jaren 60-70-80 voorbij komen; van Elvis, The Beatles en The Rolling Stones tot The Ramones, Plastic Bertrand en New Adventures. CCR Revival is een absolute must-see voor elke C.C.R., John Fogerty en jaren 70 muziekliefhebber. Ze zijn niet alleen de ultieme C.C.R. tribute band, maar door hun flexibiliteit en gedrevenheid ook uitstekend in het vertolken van andere klassiekers uit de jaren 60-70-80.

Direct CCR Revival huren? Klik hier voor boekingen van CCR Revival

Video afspelen

CCR Revival boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van CCR Revival

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tributeband2 x 90 minutenexclusief, enkel backline6 personenCCR Tribute€1395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-