Meuk (Boerenrock Tributeband) boeken

Vanaf prijs / Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen backline
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Boerenrock Tribute / Eigen werk

Wil jij Meuk (Boerenrock Tributeband) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Meuk (Boerenrock Tributeband). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Meuk is ontstaan uit liefde voor de echte onvervalste Boerenrock. Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak, brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden.

Biografie Meuk

Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast. Maar ook  geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

Boekingen van Meuk

Meuk brengt onvervalste Nederlandstalige feest/rock gebracht met veel humor en een dosis energie. Een feestje bouwen dat is waar het om draait bij de heren van MEUK, want wat is er mooier dan samen de tent op z’n kop te zetten met “vette” muziek recht uit het hart. Met de fonkelnieuwe cd en kneiterstrakke nieuwe show “Hard voor weinig” timmert MEUK lekker aan de weg! Naast eigen werk staat een nieuwe selectie van dé klassiekers van Normaal, Jovink, WC-experience, BZB, Pater Moeskroen, Rowwen Hèze, etc in de propvolle setlijst. De kroeg of tent staat gegarandeerd op z’n kop wanneer deze Brabanders het podium trotseren. Intiem en compact of juist een weergaloze show met alle toeters en bellen? De keuze is aan u !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Meuk (Boerenrock Tributeband) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Meuk (Boerenrock Tributeband) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Meuk (Boerenrock Tributeband) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Meuk (Boerenrock Tributeband) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Meuk (Boerenrock Tributeband) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Meuk (Boerenrock Tributeband) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Meuk (Boerenrock Tributeband) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Meuk (Boerenrock Tributeband) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Meuk (Boerenrock Tributeband)

Meuk (Boerenrock Tributeband) inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Meuk (Boerenrock Tributeband)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief, alleen backline5 personenBoerenrock Tribute / Eigen werk€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand