Jeroen Kijk In De Vegte boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Presentator
 • Genre
  Presentatie / Dagvoorzitter

Wil jij Jeroen Kijk In De Vegte boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Kijk In De Vegte. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jeroen (Emmeloord, 14 juni 1974) is al bijna 25 jaar een vaste waarde in de Nederlandse radio- en televisiewereld. Hij begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij ‘Club Veronica’, de jongerenafdeling van Veronica. Hij werkte in de eerste jaren mee aan radio- en tv-programma’s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids.

Biografie Jeroen Kijk in de Vegte

Dat resulteerde in samenwerkingen met dj´s als Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry. Jeroen produceerde veel van deze shows, maar is ook altijd ‘on air’ te horen geweest als (co-)host. In het verleden presenteerde Jeroen ook al op Radio 2, waaronder een aantal edities van de Top 2000.

Boekingen van Jeroen Kijk in de Vegte

Op televisie was hij te zien als presentator in programma´s voor onder meer Veronica, BNN en RTL. Ook is Jeroen één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Dat begon in de jaren ’90 al met het bekende Eigen Huis & Tuin en was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie. Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties, waaronder de dagelijkse entertainmentshow RTL Boulevard op RTL4 en is hij regelmatig te horen op NPO Radio 2 in zijn eigen programma’s Bureau Kijk in de Vegte en Licence 2 Chill.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Kijk In De Vegte kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Kijk In De Vegte wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Kijk In De Vegte wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Kijk In De Vegte online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Kijk In De Vegte kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Kijk In De Vegte boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Kijk In De Vegte kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Kijk In De Vegte boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Kijk In De Vegte

Jeroen Kijk In De Vegte inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Kijk In De Vegte

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatorin overlegexclusief1 persoonPresentatie / DagvoorzitterOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand