Daan Boom boeken

Bekend van TV van o.a. “Streetlab” en “Maestro”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Presentator
 • Genre
  Presentator

Wil jij Daan Boom boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daan Boom. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daan Boom is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met het maken van theater en programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem. Tegenwoordig maakt en presenteert hij het programma Streetlab voor de KRO-NCRV op NPO3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Biografie Daan Boom

Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin 8 BN’rs zonder ervaring een orkest proberen te dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uit eindelijk de tweede plek te behalen. Sinds 2018 is Boom ook als presentator te zien in het KRO-NCRV kinderprogramma Betreden Op Eigen Risico op NPO 3. Een programma waarin wensen van kinderen in vervulling kunnen gaan. In Januari 2019 maakte hij een docu serie over zijn (Waanzinnig slechte) voetbalteam KELDERKLASSE 15. Na het seizoen ervoor met 104 goals tegen op de laatste plaats te zijn geëindigd proberen zij onmogelijke mogelijk probeerde te maken: Kampioen worden. De hele serie is te zien op Youtube.

Boekingen van Daan Boom

Verder speelt Boom in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt de band speelt. De Tante Joke Karaoke Band toert door het hele land.(Photo credits: Liv Ylva)

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daan Boom kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daan Boom wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daan Boom wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daan Boom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daan Boom kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daan Boom boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daan Boom kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daan Boom boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daan Boom

Daan Boom inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daan Boom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatorop aanvraagn.v.t.On stage: 1 persoonPresentatorOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand