Daan Boom boeken

Bekend van TV van o.a. “Streetlab” en “Maestro”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Presentator
 • Genre
  Presentator

Daan Boom is programmamaker, muzikant en komiek. Vanaf zijn dertiende is Daan al bezig met het maken van theater en programma’s. In 2008 won hij samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde Daan met muzikaal cabaretier Hans Liberg. Hij speelde als side-kick in zijn show, schreef teksten en regisseerde hem. Tegenwoordig maakt en presenteert hij het programma Streetlab voor de KRO-NCRV op NPO3. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren vanuit hun eigen fascinatie. Met dit programma werden zij in 2015 genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Daan Boom boeken

Daan was ook te zien in het derde seizoen van Maestro. Een programma waarin 8 BN’rs zonder ervaring een orkest proberen te dirigeren. Daarin dirigeerde hij zich naar de finale en wist uit eindelijk de tweede plek te behalen. Sinds 2018 is Boom ook als presentator te zien in het KRO-NCRV kinderprogramma Betreden Op Eigen Risico op NPO 3. Een programma waarin wensen van kinderen in vervulling kunnen gaan. In Januari 2019 maakte hij een docu serie over zijn (Waanzinnig slechte) voetbalteam KELDERKLASSE 15. Na het seizoen ervoor met 104 goals tegen op de laatste plaats te zijn geëindigd proberen zij onmogelijke mogelijk probeerde te maken: Kampioen worden. De hele serie is te zien op Youtube.

Boekingen van Daan Boom

Verder speelt Boom in de Tante Joke Karaoke band. Het concept is heel simpel: Het publiek zingt de band speelt. De Tante Joke Karaoke Band toert door het hele land.(Photo credits: Liv Ylva)

Direct Daan Boom boeken ? Klik hier voor boekingen van Daan Boom

Daan Boom boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daan Boom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatorop aanvraagn.v.t.On stage: 1 persoonPresentatorOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand