Brent boeken

€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Brent boeken op jouw party of event? Brent typeert zich door exclusieve partytracks af te wisselen door tracks met een persoonlijke boodschap. De liefde voor muziek is er altijd al geweest en sinds (slechts) een jaar heeft Brent ervoor gekozen om de mic op te pakken. Het kriebelde al langer maar hij wist dat hij zichzelf nog op een punt moest krijgen om écht de stap te maken.

Brent boeken

Na een aantal tracks opgenomen te hebben kwam hij bij Rango in de studio terecht. De eerste hit “Balenciaga” was geboren en Brent werd een regelrechte hit op alle social media kanalen. Hierna is het storm gaan lopen en mag Brent zich een volgeboekte artiest noemen die van ieder feestje zijn thuis weet te maken en waarbij de club zijn nummers uit volle borst mee weet te zingen.

Rapper boeken

Brent wilt met zijn muziek laten horen dat ondanks de korte periode waarmee hij hiermee bezig is, dit zijn ding is. Er zijn geen andere doelen waar hij zich mee bezig houdt dan zijn carrière een nog grotere droomvlucht te laten vliegen.

Boekingen van Brent

Het bereiken van de eerste miljoen views op Balenciaga gaf direct een gevoel van zekerheid waardoor Brent nog doortastender is geworden in zijn keus om op te blazen in de muziekindustrie. Als je je doelen duidelijk voor je hebt en er écht aan werkt en voor gaat, kun je het ver schoppen.

Direct Brent boeken? Klik hier voor boekingen van Brent

Brent boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brent

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-Hop / Polderrap€950,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€995,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand