Brent boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Brent boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brent. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Brent typeert zich door exclusieve partytracks af te wisselen door tracks met een persoonlijke boodschap. De liefde voor muziek is er altijd al geweest en sinds (slechts) een jaar heeft Brent ervoor gekozen om de mic op te pakken. Het kriebelde al langer maar hij wist dat hij zichzelf nog op een punt moest krijgen om écht de stap te maken.

Biografie Brent

Na een aantal tracks opgenomen te hebben kwam hij bij Rango in de studio terecht. De eerste hit “Balenciaga” was geboren en Brent werd een regelrechte hit op alle social media kanalen. Hierna is het storm gaan lopen en mag Brent zich een volgeboekte artiest noemen die van ieder feestje zijn thuis weet te maken en waarbij de club zijn nummers uit volle borst mee weet te zingen.

Rapper boeken

Brent wilt met zijn muziek laten horen dat ondanks de korte periode waarmee hij hiermee bezig is, dit zijn ding is. Er zijn geen andere doelen waar hij zich mee bezig houdt dan zijn carrière een nog grotere droomvlucht te laten vliegen.

Boekingen van Brent

Het bereiken van de eerste miljoen views op Balenciaga gaf direct een gevoel van zekerheid waardoor Brent nog doortastender is geworden in zijn keus om op te blazen in de muziekindustrie. Als je je doelen duidelijk voor je hebt en er écht aan werkt en voor gaat, kun je het ver schoppen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brent kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brent wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brent wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brent online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brent kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brent boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brent kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brent boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brent

Brent inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brent

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-Hop / Polderrap€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€995,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand