Gangthelabel boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live DJ/MC act
 • Genre
  Urban

Gangthelabel a.k.a Belgium’s Finest is één van de meest verfrissende opkomende hiphop-acts van Europa, gevormd door Dries “Pretty Boy Dro” Overmeire (21), Aswin “95 Kuston” Van de Cotte (23) & Dennis “Syzzurp” Pimenta (24). Volledig self-made en independent wisten ze een indrukwekkend palmares te verzamelen, met daarop een aantal grote Belgische festivals als Pukkelpop en de Lokerse Feesten. Vorige zomer mochten ze daar ook het beruchte Splash! Festival in Duitsland aan toevoegen, naast internationale headliners als Post Malone, Rae Sremmurd en Gucci Mane.

Gangthelabel boeken

In eigen land verzorgden ze de support shows voor o.a. Travi$ Scott, Big Sean, Chance The Rapper en Kid Ink. Hun energieke live-shows en kwaliteitsvolle videoclips barsten van de swag en positive vibes. Met bijna 2 miljoen views op hun YouTube-kanaal en meer dan 1 miljoen Spotify-streams voor hun debuut-mixtape “Muzik”, ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Boekingen van Gangthelabel

In augustus en oktober van dit jaar brachten ze respectievelijk Volume 1 en Volume 2 van hun 3PACKseries uit, samen opnieuw goed voor al bijna 100.000 streams op Spotify alleen. Gesteund door hun toegewijde fanbase zijn ze in 2019 vastberaden om een versnelling hoger te schakelen. Meer muziek, meer clips, meer samenwerkingen, …Join the wave right now!

Direct Gangthelabel huren? Klik hier voor boekingen van Gangthelabel

Gangthelabel boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gangthelabel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ/MC act1 x 30 minutenexclusief3 personenUrban€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€350,-
€1.850,-