Gangthelabel boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live DJ/MC act
 • Genre
  Urban

Wil jij Gangthelabel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gangthelabel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gangthelabel a.k.a Belgium’s Finest is één van de meest verfrissende opkomende hiphop-acts van Europa, gevormd door Dries “Pretty Boy Dro” Overmeire (21), Aswin “95 Kuston” Van de Cotte (23) & Dennis “Syzzurp” Pimenta (24). Volledig self-made en independent wisten ze een indrukwekkend palmares te verzamelen, met daarop een aantal grote Belgische festivals als Pukkelpop en de Lokerse Feesten. Vorige zomer mochten ze daar ook het beruchte Splash! Festival in Duitsland aan toevoegen, naast internationale headliners als Post Malone, Rae Sremmurd en Gucci Mane.

Biografie Gangthelabel

In eigen land verzorgden ze de support shows voor o.a. Travi$ Scott, Big Sean, Chance The Rapper en Kid Ink. Hun energieke live-shows en kwaliteitsvolle videoclips barsten van de swag en positive vibes. Met bijna 2 miljoen views op hun YouTube-kanaal en meer dan 1 miljoen Spotify-streams voor hun debuut-mixtape “Muzik”, ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Boekingen van Gangthelabel

In augustus en oktober van dit jaar brachten ze respectievelijk Volume 1 en Volume 2 van hun 3PACKseries uit, samen opnieuw goed voor al bijna 100.000 streams op Spotify alleen. Gesteund door hun toegewijde fanbase zijn ze in 2019 vastberaden om een versnelling hoger te schakelen. Meer muziek, meer clips, meer samenwerkingen, …Join the wave right now!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gangthelabel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gangthelabel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gangthelabel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gangthelabel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gangthelabel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gangthelabel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gangthelabel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gangthelabel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gangthelabel

Gangthelabel inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gangthelabel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live DJ/MC act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenUrban€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€895,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand