Boogie Wonderband boeken

Geluid < 500p: € 4.700 / < 1000p: € 4.800,-
€3.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3450,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Unieke Disco-band
 • Genre
  Disco

Wil jij Boogie Wonderband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boogie Wonderband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Dansen op de top van de vulkaan, één nacht narcistisch glitteramusement als vlucht uit een door de crisis alom geteisterde wereld…” (Gust De Meyer over dé sensatie van midden jaren zeventig, genaamd disco, in “Het Funky Town–Boek”, BRT-uitgave, 1985).

Biografie Boogie Wonderband

Vroeger was het simpel. Ofwel ging je plat voor de feelgood – disco van one hit-wondersgehuld in huidenge sous-pullekes en foute kapsels; ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven. Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done. Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager. Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties. Want DISCO mág weer… en is zelfs springlevend. Welkom in de wondere wereld van Boogie WonderBand. Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes, van “herinnert u zich deze nog… ?!”.

Eigentijds

Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik. Nooit klonken covers zo juist en eigentijds. Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert. Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five. En weet vooral dat Abba, Chic, The Beegees en tientallen andere partywondersgenadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie.

Boekingen van Boogie Wonderband

Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als “Disco Inferno”, “I Will Survive”, ”Celebration”, “Relight My Fire”, uw knieën doen opveren. Boogie WonderBand is een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boogie Wonderband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boogie Wonderband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boogie Wonderband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boogie Wonderband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boogie Wonderband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boogie Wonderband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boogie Wonderband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boogie Wonderband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boogie Wonderband

Boogie Wonderband inhuren

€3.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boogie Wonderband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Disco-band1 x 90 minutenexclusief7 personenDisco€3450,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand