Boogie Wonderband boeken

Geluid < 500p: € 4.700 / < 1000p: € 4.800,-
€3.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3450,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Unieke Disco-band
 • Genre
  Disco

“Dansen op de top van de vulkaan, één nacht narcistisch glitteramusement als vlucht uit een door de crisis alom geteisterde wereld…” (Gust De Meyer over dé sensatie van midden jaren zeventig, genaamd disco, in “Het Funky Town–Boek”, BRT-uitgave, 1985).

Boogie Wonderband boeken

Vroeger was het simpel. Ofwel ging je plat voor de feelgood – disco van one hit-wondersgehuld in huidenge sous-pullekes en foute kapsels; ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven. Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done. Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager. Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties. Want DISCO mág weer… en is zelfs springlevend. Welkom in de wondere wereld van Boogie WonderBand. Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes, van “herinnert u zich deze nog… ?!”.Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik. Nooit klonken covers zo juist en eigentijds. Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert. Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five. En weet vooral dat Abba, Chic, The Beegees en tientallen andere partywondersgenadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie.

Boekingen van Boogie Wonderband

Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als “Disco Inferno”, “I Will Survive”, ”Celebration”, “Relight My Fire”, uw knieën doen opveren. Boogie WonderBand is een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede leadvocals.

Direct Boogie Wonderband huren? Klik hier voor boekingen van Boogie Wonderband

Boogie Wonderband boeken

€3.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boogie Wonderband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Disco-band1 x 90 minutenexclusief7 personenDisco€3450,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand