Blind Date boeken

* Coverband * Duur: 4 x 45 minuten * Geluid: inclusief tot 700 personen * Bezetting: 5 personen * Genre: Allround * Gage voor prive-feest: € 1.795,- (geluid <300p)

€1.950,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Allround coverband Blind DATE is een supergezellige club muzikanten met als thuisbasis het Land van Maas en Waal. Ze treden al jaren samen op waardoor ze erg goed op elkaar zijn ingespeeld, wat ook goed te horen en te zien is op het podium.

Blind Date boeken

Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse Top 40 en Nederlandstalige feestmuziek tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat!

Boekingen van Blind Date

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop! Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal! Blind DATE beschikt over een eigen geluid- en een eigen lichtshow hetgeen zorgt voor een bijzonder mooie podiumpresentatie.

Direct Blind Date huren? Klik hier voor boekingen van Blind Date

Video afspelen

Blind Date boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.495,-
€1.795,-