Bilal Wahib boeken

Bekend van “Mocro Mafia”.
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban

Op dit moment is Bilal Wahib een van de meest veelbelovende talenten van Nederland. Je kunt hem o.a. kennen als acteur in de serie “Mocro Mafia” en van de films “Fissa”, “De Libi”en “Broeders” of als tafelheer bij De Wereld Draait Door.

Bilal Wahib boeken

Wie Bilal tegenkomt raakt overdonderd door zijn energie. Een energie die zorgt dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat naast een bloeiende acteercarrière, Bilal er ook een muzikale carrière op nahoudtNa het succes van eerder genoemde projecten begon Bilal in april 2019 met het uitbrengen van muziek. Zijn eerste release “Vliegen” was meteen raak en staat inmiddels op een paar miljoen Spotify streams. Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven en volgde in de vorm van “Video Vixen”. Het werd een zeer succesvolle samenwerking met Bizzey. De plaat behaalde onlangs de gouden status en is nog steeds stijgende, waar platina niet uit kan blijven.

Boekingen van Bilal Wahib

Bovenstaande releases waren het startschot van de massale gekte rondom Bilal. Het talent had ondertussen de smaak goed te pakken en kwam direct met nieuwe muziek in de vorm van “Doorheen”, een samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Ramiks. Waar het niet gekker leek te kunnen, deed Bilal Wahib er nog een schepje bovenop met zijn solo single “Tigers”. De track kwam op 1 binnen in de charts heeft nu al ruim 7 miljoen streams op de teller en rising!Met de combinatie van perfectionisme en een berg aan energie, is de jonge Amsterdammer klaar om Nederland over te nemen.

Direct Bilal Wahib boeken ? Klik hier voor boekingen van Bilal Wahib

Video afspelen

Bilal Wahib boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Bilal Wahib

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Rap-act1 x 30 minutenExclusief en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag