Ben Sproet boeken

4 uur= 3 x 20 min. zang, rest DJ voor € 950,-
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 40 minuten OF 4 uur
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Allround

Wil jij Ben Sproet boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ben Sproet. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ben Sproet werd geboren in Amsterdam en al snel bleek dat kleine Ben een voorliefde voor muziek had. Van zijn eerste zakgeld kocht hij een blokfluit om later in zijn tienerjaren met een drive in show langs de scholen te touren.

Biografie Ben Sproet

Naast muziek en optreden is een andere grote passie van Ben stijldansen. Na diverse podiumplaatsen in de categorie Rock ‘N Roll mocht hij zelfs 3x Nederland vertegenwoordigen op het Europese kampioenschap stijldansen.

Boekingen van Ben Sproet

Via talentenjachten en zangwedstrijden krijgt Ben al snel vaste optredens in bekende Amsterdamse horeca zoals café Bolle Jan, Karaoke bar Casablanca en het Café van Peter Beense. Hier heeft hij een aantal jaar iedere week een aantal keer opgetreden. Ben is een allround zanger.

Zingende DJ boeken

Van lekker easy listening, 70’s, 80’s tot Nederlandse feestmuziek en Après ski. Hij kan het allemaal en zet in no time de zaak op zijn kop.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ben Sproet kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ben Sproet wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ben Sproet wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ben Sproet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ben Sproet kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ben Sproet boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ben Sproet kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ben Sproet boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ben Sproet

Ben Sproet inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ben Sproet

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 40 minuten OF 4 uurInclusief tot 350 personen1 persoonAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand