Bas van Velzen boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  YouTuber / Vlogger
 • Genre
  Voetbal

Wil jij Bas van Velzen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bas van Velzen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een vrije trap richting de kruising krullen is voor Bas van Velzen geen enkel probleem. Maar de Zwollenaar wil meer dan alleen goochelen met een bal. Bas van Velzen laat op zijn YouTube kanaal vvbasvv zien dat hij over een geweldige traptechniek beschikt. Vvbasvv is het grootste voetbal kanaal in Nederland.

Biografie Bas van Velzen

Zijn filmpjes op YouTube zijn honderdduizenden keren bekeken en zijn hoogtepunt beleefde hij op het trainingscomplex van Liverpool. Hier deed hij, voor de ogen van onder andere Mario Balotelli, voor hoe je een vrije trap de bovenhoek in krult. De video kreeg 4,8 miljoen views.

Boekingen van Bas van Velzen

De Zwollenaar timmert ook aardig aan de weg als rapper. Eind februari kunnen we een EP (Extented Play) van hem verwachten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bas van Velzen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bas van Velzen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bas van Velzen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bas van Velzen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bas van Velzen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bas van Velzen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bas van Velzen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bas van Velzen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bas van Velzen

Bas van Velzen inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bas van Velzen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
YouTuber / Vloggerin overlegexclusief1 persoonVoetbalOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand