Barry Badpak boeken

Richtgage: tussen € 750,- en € 900,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Barry Badpak boeken voor jouw party of event? Barry Badpak is het laatste fenomeen van de Leidse muziekscene. Met de release van hun eerste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?)” heeft het DJ-trio definitief de stap gemaakt naar een carrière buiten de deuren van de hun vertrouwde kroegen en café’s.

Spetterende act

Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wel belangrijk is.

Barry Badpak boeken

Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de avond met een goed gevoel afscheid te nemen. In 2011 is de single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) opgenomen. Snel na de release van de single begin juni 2011, werd het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Hij draaide het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de Middag, waardoor de single tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot de zomerhit van 2011.

Boekingen van Barry Badpak

Inmiddels heeft Barry Badpak ruim 150 optredens gehad in heel Nederland. Van kleine café’s en bars tot grote evenementen en de witte Barry Limo is een graag geziene wagen op elk evenement in Nederland.

Direct Barry Badpak boeken? Klik hier voor boekingen van Barry Badpak

Barry Badpak boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry Badpak

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand