Toontje Lager boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag
  • Duur
    1 x 60 minuten
  • Geluid
    exclusief geluid en techniek
  • Bezetting
    4 personen
  • Soort
    Live bandshow
  • Genre
    Eigen repertoire

Wil jij Toontje Lager boeken op jouw party of event? Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Erik kun je genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’.

Toontje Lager boeken

Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’, ‘In gedachten’ en ‘Het doet pijn’. En wat te denken van het gevoelige ‘Zonder jou’ de solohit van Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was.

Nederlandse band boeken

Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Boekingen van Toontje Lager

BEZETTING: Erik Mesie zang en gitaar, Joost Vergoossen gitaar en zang, Richard Zoer basgitaar en zang, Sjoerd Rutten drums, Werner van Gool toetsen.

Direct Toontje Lager boeken? Klik hier voor boekingen van Toontje Lager

Toontje Lager boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Toontje Lager

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek4 personenEigen repertoireOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag