Jeroen Van Inkel boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ
 • Genre
  90's tot nu

Wil jij Jeroen Van Inkel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Van Inkel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jeroen van Inkel is geboren op 7 Juli 1961. Sinds hij een kleine jongen was, was Jeroen al in de ban van de magie van de radio. Hij luisterde graag naar Ferry Maat, Frits Spits, Jan Mulder en vele anderen. Maar radio is ver weg en hoe kwam je nu toch daar. Dus een simpele keus was gemaakt, Jeroen ging in Discotheken draaien.

Biografie Jeroen Van Inkel

Tot op een dag een jongen naar hem komt en vraagt of hij een Demo bandje voor een piratenzender wilde maken. Dat was het begin van zijn radiocarière! Het begon bij Radio Picasso 101, een Amsterdamse etherpiraat die op de zondag uitzond. Eén van de programma’s die Jeroen daar deed was ‘De Winkel van Inkel’. Daarna werd de overstap gemaakt naar Radio Decibel 96.2. Een station die landelijke bekendheid zou gaan krijgen door het format en de dj’s. Na enige sollicitatie brieven te hebben gestuurd naar Radio Veronica, was het in 1984 eindelijk zover. Jeroen verliet Radio Decibel en ging werken in Hilversum. Na 2x een nacht programma te hebben gedaan op Radio 2, belde Lex Harding Jeroen op dat hij de Tip-parade moest gaan presenteren op Radio 3. Dit was het begin van Van Inkel op de landelijke popzender.

Boekingen van Jeroen Van Inkel

Na enkele succesvolle programma’s op Radio 3 was Veronica in een ver stadium om een commercieel radio en televisie station te worden. Van Inkel ging mee en verhuisde naar het station HitRadio 1224. Later zou dit omgedoopt worden naar Hit-Radio Veronica. Op HitRadio Veronica heeft Jeroen van Inkel jarenlang de ochtendshow ‘Rinkeldekinkel’ gepresenteerd. Op 1 Januari 1998 werd met de komst van FM frequenties, Hit-Radio Veronica omgedoopt tot Veronica FM. Van Inkel opende het ‘nieuwe’ station. Ook verhuisde Jeroen van de ochtend naar de middag. Om daar z’n show voort te zetten. Rinkeldekinkel werd tussen 16:00 uur en 19:00 uur uitgezonden.

Naar Radio 538

In 2000 ruilde Jeroen van Inkel Veronica FM in voor Radio 538. Een station waar Jeroen jaren daarvoor deze opmerking over maakte. ‘Een radiostation met zo’n klein bereik als Radio 538, vind ik hetzelfde als de formule 1 rijden in een Volkswagen-kever’. Desondanks verhuisde Jeroen in april 2000 naar Radio 538. Samen met z’n side-kick Dennis Ruyer, om daar de middag tussen 16:00 en 19:00 te doen. Later kreeg hij naast Dennis Ruyer ook Dennis Verheugd en daarna Jelte van der Goot aan zijn zijde. En maakte hij elke vrijdagnacht, later vrijdagavond de ‘Powermix van Inkel’ met Dj Devious (Dennis Verheugd).

Radio 5

Eind juni 2014 wordt bekend dat Van Inkel overstapt naar Radio Veronica. Per 1 september 2014 doet hij de middag show op Radio Veronica. Tussen 16.00 en 19.00 uur “Van Inkel in de middag”. Sinds Maart van dit zelfde jaar wordt Jeroen gevraagd om de ochtend bij Radio Veronica voor zijn rekening te nemen. Jeroen neemt deze uitdaging aan en vanaf dat moment is het Van Inkel in de ochtend. In Januari 2018 begint voor Jeroen van Inkel een nieuw avontuur bij NPO Radio5. Jeroen gaat daar tussen 07.00 en 10.00 uur smorgens de ochtendshow verzorgen. Met “je dag is goed”maakt Jeroen op eigenwijze de Radio 5 luisteraar wakker.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Van Inkel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Van Inkel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Van Inkel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Van Inkel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Van Inkel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Van Inkel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Van Inkel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Van Inkel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Van Inkel

Jeroen Van Inkel inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Van Inkel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ2 uurexclusief1 persoon90's tot nuOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand