Jeroen Van Inkel boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire DJ
 • Genre
  90's tot nu

Jeroen begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica.

Jeroen Van Inkel boeken

Midden jaren ’80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma ‘Rinkeldekinkel’ werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow.

Boekingen van Jeroen Van Inkel

Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een ‘offer he couldn’t refuse’ en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was ‘een match made in Heaven’ geboren. Positieve radio met een lach en een plaatselijk ‘kippevel’ is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.Van Inkel in de middag is sinds kort weer terug op Radio Veronica. Jeroen: ” Ja mensen dan is het vandaag dus echt begonnen. Wat een mop! Het voelt goed weer terug te zijn bij Radio Veronica en vanaf vandaag nemen wij nieuwe luisteraars aan.” Muziek blijft zijn passie. DJ Jeroen van Inkel is met zijn ervaring een begrip voor jong en oud. Zijn muziek is eindeloos, zijn inlevingsvermogen grenzeloos. Boek DJ Jeroen van Inkel voor jouw event.

Direct Jeroen Van Inkel huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen van Inkel

Jeroen Van Inkel boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Van Inkel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ2 uurexclusief1 persoon90's tot nuOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand