Addie Timmermans boeken

Bekend van “Ik Kom Terug” en “Ik Mis Je”
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Addie Timmermans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Addie Timmermans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Addie Timmermans wordt in 1981 geboren in Den Bosch. Tegenwoordig is Addie al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay.

Biografie Addie Timmermans

Tijdens het 50-jarige feest van zijn peettante hebben zijn oom, Addie en een discotheek ervoor gezorgd dat Addie er zou optreden. Hij zong het nummer “Op rode rozen vallen tranen” van Frans Bauer, op dat moment heeft hij zijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was zijn 1e echte optreden. Vanaf die tijd is het echt serieus geworden. Hij kreeg een telefoontje met de vraag of hij wel vaker zong.

Nederlandstalige zanger boeken

Addie kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Die vertelde hem, dat hij misschien wel een paar nummers voor Addie had liggen.Van het een kwam het ander en op zijn 17e ging Addie een album opnemen.

Boekingen van Addie Timmermans

Na een periode van afwezigheid is Addie sinds 2015 weer helemaal terug! Met trots presenteert hij dan ook zijn nieuwe single ‘Leef En Voel Je Vrij’. Het is een opzwepend, muzikaal, verrassend nummer met de unieke Addie Timmermans sound. Met een nieuw team, nieuwe nummers en veel enthousiasme is de zanger van plan Nederland opnieuw te veroveren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Addie Timmermans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Addie Timmermans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Addie Timmermans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Addie Timmermans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Addie Timmermans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Addie Timmermans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Addie Timmermans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Addie Timmermans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Addie Timmermans

Addie Timmermans inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Addie Timmermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€750,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand