Addie Timmermans boeken

Bekend van “Ik Kom Terug” en “Ik Mis Je”
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Addie Timmermans boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Addie Timmermans wordt in 1981 geboren in Den Bosch. Tegenwoordig is Addie al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay.

Addie Timmermans boeken

Tijdens het 50-jarige feest van zijn peettante hebben zijn oom, Addie en een discotheek ervoor gezorgd dat Addie er zou optreden. Hij zong het nummer “Op rode rozen vallen tranen” van Frans Bauer, op dat moment heeft hij zijn peettante een bos van 50 rode rozen geven. Dat was zijn 1e echte optreden. Vanaf die tijd is het echt serieus geworden. Hij kreeg een telefoontje met de vraag of hij wel vaker zong.

Nederlandstalige zanger boeken

Addie kwam in contact met Ed Hooimans een tekstschrijver uit Den Bosch. Die voor grotere namen nummers had geschreven zoals Corry Konings, Mark Daniels en Miss Einstein van het songfestival. Die vertelde hem, dat hij misschien wel een paar nummers voor Addie had liggen.Van het een kwam het ander en op zijn 17e ging Addie een album opnemen.

Boekingen van Addie Timmermans

Na een periode van afwezigheid is Addie sinds 2015 weer helemaal terug! Met trots presenteert hij dan ook zijn nieuwe single ‘Leef En Voel Je Vrij’. Het is een opzwepend, muzikaal, verrassend nummer met de unieke Addie Timmermans sound. Met een nieuw team, nieuwe nummers en veel enthousiasme is de zanger van plan Nederland opnieuw te veroveren.

Direct Addie Timmermans boeken? Klik hier voor boekingen van Addie Timmermans

Addie Timmermans boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Addie Timmermans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€750,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand