Ambush boeken

* MC * Duur: 4 uur * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Dance / Trance / House

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Ambush ontwikkelde een interesse voor muziek toen hij opgroeide in Long Island New York, in het midden van de jaren ’80. Voordat hij zanger werd speelde hij tenorsaxofoon in een schoolband totdat hij geïntroduceerd werd met nieuwe muziek genaamd hip hop. Toen hij voor het eerst Erick B & Rakim’s nummer ‘Paid in full’ hoorde wist hij dat hij verkocht was aan dit genre.

Ambush boeken

Na het voltooien van de middelbare school ging Ambush bij het leger om geld te verdienen om z’n eerste album te kunnen financieren. Na vier jaar gestationeerd te zijn in Nederland werd hij voorgesteld aan een jonge DJ die net was begonnen met z’n carrière en een MC nodig had. Sinds die ontmoeting was MC Ambush geboren en begon hij door Europa te reizen samen met Chuckie. Ambush kan ontzettend goed freestylen. Naarmate de jaren verstreken groeiden zijn vaardigheden meer en meer, vooral tijdens live shows, wat hem nu onderscheid van andere artiesten. Chuckie merkte deze vaardigheden ook op en introduceerde Ambush aan een paar live bands in Nederland waarmee Ambush uiteindelijk de wereld over tourde. De bands reisden naar een reeks van clubs en festivals in Nederland , Aruba , Bonaire , Curaçao , Tunesië , Taiwan , Japan , Duitsland , België , Colombia , Spanje , St. Martin St. Eustatius.

Boekingen Ambush

Tijdens zijn muzikale reis kent Ambush geen grenzen of beperkingen. Als hij de sound goed vindt van een nummer zal hij ervoor gaan. Deze veelzijdige artiest zet elke club op z’n kop met z’n energieke performance en bewijst dat echt talent zich niet laat beperken tot één genre. Direct Ambush huren? Klik hier voor boekingen van Ambush

Video afspelen

Ambush boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag