DJ Chuckie boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dirty house

Wil jij DJ Chuckie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Chuckie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Chuckie is inmiddels een fenomeen in Nederland. Met zijn rijke muzikale verleden als DJ en producer weet hij zich hier te scharen tot de elite van de house. Vernoemd tot absolute mixkoning, stijlen en genres doorbrekend. Een pure muziekliefhebber met het lef en de skills om elke plaat op elk moment en zonder compromissen te draaien. Hij breekt met zijn energieke en dirty house nu zelf internationaal keihard door. Chuckie, geboren in 1978 te Suriname (Zuid-Amerika), komt al op jonge leeftijd met muziek in aanraking. Zijn liefde voor muziek beperkt zich niet tot een enkel genre. Hij is gefascineerd door een breed scala aan stijlen en artiesten.

Biografie DJ Chuckie

Als Chuckie naar Nederland verhuist, groeit zijn kennis en daarmee zijn passie. Zodra hij begint met draaien op feestjes van vrienden gaat het snel. Hij maakt zich heer en meester van de hip hop, drukt zijn stempel op eclectic en evolueert tot gewaardeerd house DJ. Chuckie, met zijn kracht en gave om te durven vernieuwen en daarmee steeds één stap voor te lopen, verovert razendsnel harten en hitlijsten. Tussen 2004 en 2006 sleept Chuckie 4 awards binnen. En weet zich knap te nomineren voor ‘Best Dance DJ’ naast grootheden als Armin van Buuren en Tiësto.

Kenmerkende dirty house sound

Terwijl Chuckie en zijn zo eigen, kenmerkende dirty house sound onophoudelijk furore maken op de festivals als ‘Mystery Land’, ‘Loveland’, ‘Dancevalley’ en clubs door heel europa, geeft hij tegelijkertijd gestalte aan zijn eigen ‘Dirty Dutch’. Hiermee creëert hij hèt platform waardoor zijn innovatieve draaistijl en energieke sets (en daarmee ook Dirty Dutch zelf) legendarisch worden. Het concept verkoopt in 2008 voor het 4e achtereenvolgende jaar in no time uit. En heeft voor het 3e jaar op rij een eigen podium op ‘Mystery Land’. Het succes van Dirty Dutch in 2008 wordt zelfs te groot voor de Heineken Music Hall. Waarna de Amsterdamse RAI als ideale partner en locatie wordt gevonden. Om zo 20.000 bezoekers te trakteren op de meest indrukwekkende Dirty Dutch ooit.

Boekingen van DJ Chuckie

Wanneer Chuckie in juli 2008 ID&T’s geroemde ‘Sensation White’ opent, gaan daarmee ook definitief de ogen van de internationale muziek industrie open. En is zijn internationale doorbraak een feit. David Guetta, openlijk onder de indruk van Chuckie’s talent, haalt hem naar Ibiza voor een unieke set tijdens Guetta’s ‘F*** me I’m famous’ avonden in Ibiza’s Pacha en voegt Chuckie’s co productie met Gregor Salto ‘Toys are nuts’ toe aan Guetta’s geprezen 2e compilatie album onder het gezaghebbende Ministry of Sound label. Op elk internationaal festival en in elke club waar Chuckie draait, weet hij met zijn zo karakteristieke, onderscheidende skills te imponeren. Zo ook in SOHO Rooms in Moskou, als hij de club van dé lokale jetset, die door andere groten der aarde niet in beweging waren te krijgen, compleet weet te rocken. Chuckie doet waar hij zo onmiskenbaar goed in is, ‘zijn eigen ding’: het doorbreken van genres en stijlen met de passie, het lef en de vaardigheden die hem zo eigen zijn.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Chuckie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Chuckie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Chuckie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Chuckie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Chuckie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Chuckie boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Chuckie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Chuckie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Chuckie

DJ Chuckie inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Chuckie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDirty houseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand