Noah boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  2 x 75 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Noah boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Noah. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stap aan boord van deze fenomenale partmachine en ga mee op een opwindende reis door de grootste hits en foutste nummers van de afgelopen vijftig jaar.

Biografie Noah

NOAH ontleent haar naam aan de gelijknamige ultra trendy restaurantketen aan de westkust van de USA. Terwijl aan de start van dit millennium de fastfood tentjes als paddestoelen de grond uitschieten, besluit ene Einstein Noah het over een hele andere boeg te gooien. Jaren later blijkt zijn formule Back2Basic, fair food & real flavors een meesterzet. De Noah hotspot’s in de chique buitenwijken aan de Amerikaanse westkust zijn buitengewoon populair en bijzonder succesvol. Tussen de fastfoodketens en de snackcorner wannabe’s is er gelukkig toch nog plek voor de real deal!

Coverband boeken

En dat is NOAH: The Real Deal! NOAH heeft een ongeëvenaard repertoire, verpakt in vette medleys, waarmee ze overal de dansvloer in vuur en vlam zetten. Van Goldband tot aan Ronnie Flex, van Bizzy tot aan Pokémon. Alles komt voorbij in een energieke mix van genres en stijlen. Dat maakt die unieke NOAH-ervaring!

Boekingen van Noah

Velen die zeggen het, maar slechts enkelen bewijzen het. NOAH behoord absoluut tot de laatste categorie. NOAH maakt van elk feest een TOP-FEEST! En met meer dan 1000 succesvolle shows op haar naam kan NOAH absoluut elke situatie de baas. Een beleving die je nergens anders vindt en zeker niet mag missen! Dus maak je klaar om je dansschoenen aan te trekken, je favoriete hits mee te zingen en je volledig over te geven aan de waanzinnige sfeer van NOAH. Sluit je aan bij de menigte feestfanaten die al hebben ontdekt waarom deze partymachine de beste keuze is voor een onvergetelijke avond. JOIN THE PARTY REVOLUTION!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Noah kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Noah wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Noah wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Noah online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Noah kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Noah boeken

Ben jij benieuwd hoe je Noah kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Noah boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Noah

Noah inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Noah

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 75 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€4995,-
Live bandshow2 x 75 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€5495,-

Vergelijkbare artiesten

€4.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand