Perfect Showband boeken

Al meer dan 30 jaar aan de top!
€4.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4295,-
 • Duur
  3-4 sets in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 1500 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Perfect Showband boeken op jouw party of event? Perfect Showband, toegegeven, de naam is wellicht een tikje gewaagd, maar sinds het ontstaan van de band in 1992 kunnen zij terugzien op vele geslaagde optredens. Of het nu een feesttent, diner dansant, personeelsfeest of bruiloft betreft, het woord ‘perfect’ staat hoog in het vaandel.[

Perfect Showband boeken

Na al meer dan 30 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden.

Coverband boeken

Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken. Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid hen van vele andere bands!

Boekingen van Perfect Showband

Perfect Showband is overal inzetbaar zoals in feesttenten, discotheken, pleinfeesten, bedrijfsfeesten, kermissen en bruiloften en zijn zeer flexibel naar elke opdrachtgever. Met een crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat betreft licht en geluid. Er wordt gewerkt met de meest moderne voorzieningen, zodat elke show 100% tot zijn recht komt. Laat je verrassen door de kracht van talent, enthousiasme en ervaring!

Direct Perfect Showband boeken? Klik hier voor boekingen van Perfect Showband

Perfect Showband boeken

€4.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Perfect Showband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3-4 sets in overleginclusief tot 1500 personen6 personenAllround€4295,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand