Alice DJ boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance / 90’s

De opzwepende sound van Alice DJ nam in sneltreinvaart de wereld over. Het begon toen over de hele wereld clubjocks de debuutsingle “Better of Alone” oppikten. Sindsdien is geen feest meer compleet geweest zonder het geluid van een nummer van Alice DJ.

Alice DJ boeken

Het gezicht en ontegenzeggelijk ongekende vocale talent van Alice DJ was Judy. Al sinds jonge leeftijd leeft en ademt zij de voor haar zo allesomvattende clubscene. Van haar eerste, onvergetelijke ervaringen in de beruchte Amsterdamse Club Roxy tot aan alle clubs over de hele wereld die ze aandoet met Alice DJ, de effecten die de danscultuur op Judy en haar muziek hebben gehad zijn altijd aanwezig en onuitwisbaar. Judy leeft voor het feesten en het feesten leeft voor haar.

Boekingen van Alice DJ

“Better of alone” was de eerste hit voor Alice DJ, dat zich inmiddels heeft getransformeerd tot een project waar vele gerenommeerde DJ’s zoals Pronti & Kalmani, Johan Gielen en Danski & Delmundo hun creativiteit in kwijt kunnen. De single werd via het clubcircuit een wereldwijde top 10-hit. Ook de opvolgers, “Back in my life”, Will I Ever, “The Lonely One” en “Celebrate our Love” prijkten boven aan de internationale hitlijsten. Ook in de Verenigde Staten is Alice Deejay een ongekend succes: van het debuutalbum “Who needs guitars anyway” zijn daar inmiddels meer dan 500.000 exemplaren verkocht, goed voor een gouden plaat. In maart 2014 is bekend geworden dat Alice DJ weer op gaat treden in een andere formatie met DJ Ilona als leading lady.

Direct Alice DJ huren? Klik hier voor boekingen van Alice DJ

Video afspelen

Alice DJ boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Alice DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen3 personenDance / 90's€2975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.695,-
€2.950,-
€2.675,-