2 Brothers On The 4th Floor boeken

Bekend van o.a. “Come Take My Hand” en “Dreams”
€6.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €6250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  eigen repertoire / 90's / dance

Wil jij 2 Brothers On The 4th Floor boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van 2 Brothers On The 4th Floor. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

2 Brothers On The 4th Floor is een Nederlandse Eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw haar succesperiode beleefde. De groep had succes in landen als Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika, Chili, Israël, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. 2 Brothers on the 4th Floor worden vertegenwoordigd door rapper D-Rock en zangeres Des’Ray.

Eerste echte succes

De oprichters van de groep, Bobby en Martin Boer, waren al jaren met muziek aan het experimenteren op hun slaapkamer, 4 hoog in een flat aan de Boelesteinlaan in de Utrechtse wijk Zuilen, toen in 1990 het echte succes kwam met Can’t Help Myself. Dit nummer werd een internationale hit met onder andere een nummer 1-notering in de Amerikaanse ‘Billboard Dance Chart Chicago’. Bobby en Martin lieten de podiumact over aan rapper Da Smooth Baron MC, zangeres Peggy ‘The Duchess’ en diverse dansers (onder wie Sylvana Simons).

Biografie 2 Brothers On The 4th Floor

De opvolger Turn Da Music Up scoorde iets minder goed in Nederland, dit vanwege illegale import vanuit Italië waarvan de verkopen niet meetelden voor de samenstelling van de Nederlandse Top 40. In het buitenland scoorde deze track daarentegen des te beter en vestigde nog veel meer aandacht op de act. Na deze twee singles is het even stil geweest rond het project. In 1993 wordt besloten 2 Brothers on the 4th Floor nieuw leven te blazen. Bobby en Martin gingen weer samen de studio in en produceerden de track Never Alone. Never Alone is de eerste single met de vocalen van zangeres Desray rapper (en buurjongen) D-Rock.

90’s artiesten boeken

De nieuwe bezetting behaalde met Never Alone goud in Nederland. Opvolger Dreams sloeg met een nummer 1-notering en wederom goud nog beter aan. De daaropvolgende single Let Me Be Free haalde eveneens de top 10. Het eerste volledige 2 Brothers on the 4th Floor-album, Dreams, kwam uit in 1994 en stond gedurende langere tijd in de Album Top 100-lijst. In 1995 startten Martin en Bobby aan de opnames voor het tweede album. Voorafgegaan door de singles Fly (Through The Starry Night), Come Take My Hand, en Fairytales kwam in 1996 het tweede album 2 uit. Van dit album kwamen ook nog de hitsingles Mirror of Love, There’s A Key en One Day. In 1997 bloeide het project dood.

Boekingen van 2 Brothers On The 4th Floor

In 2006 kwamen de 2 Brothers on the 4th Floor weer samen voor een eenmalig optreden waarna op veel verzoek besloten wordt om weer vaker te gaan optreden. Begin 2006 is er besloten om met een 2 Brothers on the 4th Floor-reünie te komen. In september 2006 bracht de groep alle top 10-hits ten gehore. Op 12 april 2008 traden ze voor het eerst sinds lang op in België, op de uitverkochte I love the 90’s – The party in de Ethias Arena in Hasselt. Voor 21.500 mensen brachten ze Dreams, Never Alone, Come Take My Hand en de Megamix. 10 maart 2010 kwam er een persbericht dat 2 Brothers on the 4th Floor aan een comeback werkt.  Op 13, 14 en 15 mei 2016 traden ze als gastartiesten op tijdens Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig 2 Brothers On The 4th Floor kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je 2 Brothers On The 4th Floor wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van 2 Brothers On The 4th Floor wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij 2 Brothers On The 4th Floor online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van 2 Brothers On The 4th Floor kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

2 Brothers On The 4th Floor boeken

Ben jij benieuwd hoe je 2 Brothers On The 4th Floor kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct 2 Brothers On The 4th Floor boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van 2 Brothers On The 4th Floor

2 Brothers On The 4th Floor inhuren

€6.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van 2 Brothers On The 4th Floor

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personeneigen repertoire / 90's / dance€6250,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€9.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand