Afslag 7 boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij coverband Afslag 7 boeken voor jouw feest of evenement? Afslag 7 biedt alles wat je van een feestband mag verwachten: gegarandeerd feest, met al zeven jaar dak-eraf-garantie. Met een repertoire zo breed als Arnold Schwarzenegger, is er voor ieder wat wils. Van André Hazes tot ZZ Top en van Skihut tot Walking on Sunshine. Nederlandstalig, rock, feest, disco, pop, dance, top-40, folk, klassiekers – het volgt elkaar allemaal in razend tempo op.

Afslag 7 boeken

Afslag 7 bestaat uit zes ervaren muzikanten. Op deze afslag komt jarenlange band- en muziekervaring vanuit verschillende richtingen bij elkaar. Alsof een zanger en zangeres nog niet voldoende zijn voor de lead (en lied-)zang, staan ook de toetsenist, gitarist, bassist en zelfs de drummer (jaja) hen bij met backings.

Coverband boeken

Afslag 7 is afkomstig van de regio rondom Afslag 7 van de A73. Oftewel de grensstreek Noord-Limburg, Noord-Brabant, Gelderland. Een brede regio dus, maar dat betekent natuurlijk niet dat we exclusiviteit voor de Afslag 7-regio bewaren!

Boekingen van Afslag 7

Er zijn vele termen om Afslag 7 te omschrijven. Coverband, feestband, partyband – we zijn het in feite allemaal. Wat kun je van Afslag 7 verwachten? Natuurlijk een stevige brok muziek, die in razend tempo van de ene meezinger overgaat in de andere. Nederlandstalig, Engelstalig, koeterwaals – het komt allemaal voorbij. Maar Afslag 7 leidt niet tot een eenrichtingsweg: als het publiek niet meezingt, -danst, -deinst, -headbangt en -polonaiset is de avond niet compleet. Dus dan zorgen wij daarvoor!

Direct Afslag 7 boeken? Klik hier voor boekingen van Afslag 7

Afslag 7 boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Afslag 7

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand