Adje boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Adje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Adje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Adje (Sloddervos), voorheen Ado’nis, artiestennaam van Julmar Simons (2 oktober 1982), is een Nederlandse rapper. Hij bracht verschillende albums uit en werd drie maal genomineerd voor een State Award; hij won de prijs in in 2009. Hij schreef mee aan het theaterstuk Gestolen tijd waarmee hij jongeren wil weerhouden de criminaliteit in te gaan.

Biografie Adje

Simons is van Curaçaose komaf en groeide op in de Bijlmermeer. Onder invloed van de muziek van Snoop Dogg besloot hij om ook hiphop te maken. In 2010 ging hij de samenwerking aan met producer Reverse. Samen namen ze verschillende mixtapes op en het jaar erop traden ze op tijdens het muziekfestival Noorderslag. Daarnaast brachten ze met The Partysquad en Jayh de single Ik ga hard uit die nummer 8 van de Top 100 bereikte. Ook werkte hij mee aan tracks van allerlei andere artiesten en werkte hij met Jowy Rose en Cho aan het project Sloddervosgang.

Boekingen van Adje

In het najaar van 2013 bracht hij zijn album Vossig uit. Naast Reverse werkte hier de Jamaicaanse zanger en Grammy-winnaar Beenie Man aan mee. Het album bereikte plaats 14 in de Top 100. In 2015 was hij een van de oprichters van Straight Outta Control, samen met de rappers Big2, Cho, Dio, Hef en MocroManiac. In hetzelfde jaar trad hij met de hiphopgroep Jebroer op tijdens Pinkpop; de uitnodiging ervoor had hij in gevangenschap ontvangen, vanwege zijn aandeel in een coke deal. Ook trad hij op tijdens allerlei andere festivals. In februari 2016 kwam zijn eerste release sinds lange tijd uit, Konings, een album met Cho via het platform SoundCloud.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Adje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Adje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Adje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Adje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Adje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Adje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Adje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Adje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Adje

Adje inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Adje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand