Acoustically Yours boeken

Boven 100 km van Deventer reiskostentoeslag € 0,75 p/km
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Achtergrondband
 • Genre
  Allround

Acoustically Yours: live muziek op een prettig volume. Ontroerend, klein en intiem tijdens een huwelijksvoltrekking, lekkere jazzy achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld een receptie of diner, de swingende dance classics band voor een feestavond; met Acoustically Yours haal je alles in 1 x in huis!

Acoustically Yours boeken

Acoustically Yours bestaat uit gerenommeerde muzikanten (onder meer bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest, Glenn Miller Orchestra) die zich hebben gespecialiseerd in het maken van live muziek op een aangenaam geluidsniveau. Op de achtergrond waar het moet, op de voorgrond waar het mag! Acoustically Yours kan – afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget – samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter. De basisbezetting is zang, gitaar, contrabas en saxofoon, maar ook combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting. Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

Boekingen van Acoustically Yours

Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Wij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? Wij lopen met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk ons mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een vaste plek versterkt verder te gaan (bijvoorbeeld met swingend repertoire).

Direct Acoustically Yours huren? Klik hier voor boekingen van Acoustically Yours

Acoustically Yours boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Acoustically Yours

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondband3 x 45 minuteninclusief tot 100 personen4 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand