Oes boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live-band
 • Genre
  Pop / Reggae

Wat krijg je als je een mooie jonge moeder, universitair opgeleide vrouw, gedisciplineerde zangeres en een wilskracht van heb ik jou daar combineert? Marloes ‘Oes’ Pieksma is niet je doorsnee Nederlandstalige zangeres. Ze maakt muziek met een flinke dosis humor, soms een kritische noot , maar boven alles bezitten haar nummers altijd een exotisch randje.

Oes boeken

Dat Oes zangeres wilde worden, was al van jongs af aan bekend, maar pas toen zij zelf op jonge leeftijd moe der werd, besefte zij dat de tijd van dromen over was en dat het tijd was voor doen! Of zoals zij het zelf zegt ‘Het is al erg genoeg dat we maar één keer leven, waarom dan niet iets doen waar je maximaal gelukkig van wordt ? Dus of ze nou met haar 9 koppige band speelt of in een kleine bezetting, haar sterke drang om te performen blijkt keer op keer. De zangeres van ‘Liefdesliedjes’ en ‘Plastic’ is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen en werkt dus hard aan een EP.

Boekingen van Oes

Ze kickstart het jaar in februari 2016 met haar nieuwste single ‘Ik vind je liedje leuk’ inclusief bijhorende clip. De goedlachse krullenbol speelde afgelopen tijd onder andere op Grunnsonic, in het voorprogramma van Wudstik en stond in de finale van de POPGroningen Talent Award. Met de wind in haar rug, de zon in haar gezicht en nieuwe muziek op zak, maakt ze zich klaar voor het jaar waarin Nederland en België kennis gaan maken met Oes.

Direct Oes huren? Klik hier voor boekingen van Oes

Oes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-band1 x 60 minutenin overleg6 personenPop / ReggaeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand