Oes boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live-band
 • Genre
  Pop / Reggae

Wil jij Oes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat krijg je als je een mooie jonge moeder, universitair opgeleide vrouw, gedisciplineerde zangeres en een wilskracht van heb ik jou daar combineert? Marloes ‘Oes’ Pieksma is niet je doorsnee Nederlandstalige zangeres. Ze maakt muziek met een flinke dosis humor, soms een kritische noot , maar boven alles bezitten haar nummers altijd een exotisch randje.

Biografie Oes

Dat Oes zangeres wilde worden, was al van jongs af aan bekend, maar pas toen zij zelf op jonge leeftijd moe der werd, besefte zij dat de tijd van dromen over was en dat het tijd was voor doen! Of zoals zij het zelf zegt ‘Het is al erg genoeg dat we maar één keer leven, waarom dan niet iets doen waar je maximaal gelukkig van wordt ? Dus of ze nou met haar 9 koppige band speelt of in een kleine bezetting, haar sterke drang om te performen blijkt keer op keer. De zangeres van ‘Liefdesliedjes’ en ‘Plastic’ is klaar om haar carrière naar een volgend level te tillen en werkt dus hard aan een EP.

Boekingen van Oes

Ze kickstart het jaar in februari 2016 met haar nieuwste single ‘Ik vind je liedje leuk’ inclusief bijhorende clip. De goedlachse krullenbol speelde afgelopen tijd onder andere op Grunnsonic, in het voorprogramma van Wudstik en stond in de finale van de POPGroningen Talent Award. Met de wind in haar rug, de zon in haar gezicht en nieuwe muziek op zak, maakt ze zich klaar voor het jaar waarin Nederland en België kennis gaan maken met Oes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oes

Oes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-band1 x 60 minutenin overleg6 personenPop / ReggaeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand