Abba Show boeken

Met de cast van de musical ‘Mama Mia’
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Abba Show boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abba Show. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Abba Show

Dit jaar is het alweer 50 jaar geleden dat op het Eurovisie songfestival ABBA de wereld veroverde met Waterloo! Een perfecte gelegenheid om de tijdloze hits van ABBA weer tot leven te brengen! Boek nu Antje’s ABBA Show voor een onvergetelijke muzikale ervaring!

Cast van musical Mama Mia

Antje Monteiro, o.a. bekend om haar droomrol in de musical Mamma mia!, brengt een spetterend optreden met alle onvergetelijke hits van ABBA. Van Mamma Mia tot Dancing Queen, je gasten zullen genieten van nostalgie, dans en meezingers.

Boekingen van Abba Show

Samen met haar backing vocals en dansers bouwt ze een feestje voor jong en oud! Met bekende hits als Gimme Gimme Gimme en The Winner Takes It All gaat het publiek compleet uit haar dak en is jouw evenement gegarandeerd een swingend succes!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abba Show kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abba Show wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abba Show wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abba Show online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abba Show kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abba Show boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abba Show kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abba Show boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abba Show

Abba Show inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba Show

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen5 personenAbba Tribute€3995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand