CCR Revival boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  2 x 45 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  CCR Tribute

Wil jij CCR Revival boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van CCR Revival. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie CCR Revival

CCR Revival is dé Nederlandse Rock & Roll formatie die, de naam zegt het al, de nummers van de populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival en John Fogerty op unieke wijze weet te brengen. Ze nemen je mee naar die goeie-ouwe-tijd. Genieten van de allerbeste hits maar vooral ook van de sfeer, muzikaliteit en het enthousiasme van de mannen. CCR Revival is tevens te boeken met allround Rock & Roll setlist. Met een uitgebreid repertoire, variërend van de sixties tot en met begin 2000.

Strakke performance

CCR Revival behoort al jaren tot de top van het live-circuit als het gaat over Nederlandse tribute bands. De band is onder andere populair op festivals en evenementen. Maar is ook regelmatig te zien in feesttenten en de grotere kroegen. De strakke performance, energieke uitstraling en de karakteristieke sound van de Drents-Groningse band zorgt al meer dan 12 jaar voor een goede sfeer en de nog steeds groeiende populariteit.

CCR Revival inhuren

De band haalt hun inspiratie uit de eind jaren zestig/begin jaren 70 populaire Amerikaanse formatie Creedence Clearwater Revival. Bekend van onder andere I put a spell on you, Bad Moon Rising en Who’ll stop the rain. Klassiekers die door de mannen van CCR Revival uitstekend worden vertolkt. Daarnaast wordt ook uit het solomateriaal van de frontman van C.C.R., John Fogerty geput, de sound van de band kenmerkt zich door John Fogerty’s latere tours.

Boekingen van CCR Revival

CCR Revival heeft onlangs ook een 2e set toegevoegd, waar muzikale highlights uit de jaren 60-70-80 voorbij komen; van Elvis, The Beatles en The Rolling Stones tot The Ramones, Plastic Bertrand en New Adventures. CCR Revival is een absolute must-see voor elke C.C.R., John Fogerty en jaren 70 muziekliefhebber. Ze zijn niet alleen de ultieme C.C.R. tribute band, maar door hun flexibiliteit en gedrevenheid ook uitstekend in het vertolken van andere klassiekers uit de jaren 60-70-80.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig CCR Revival kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je CCR Revival wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van CCR Revival wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij CCR Revival online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van CCR Revival kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

CCR Revival boeken

Ben jij benieuwd hoe je CCR Revival kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct CCR Revival boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van CCR Revival

CCR Revival inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van CCR Revival

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenCCR Tribute€1895,-
Tributeband2 x 45 of 1 x 90 minuteninclusief tot 300 personen6 personenCCR Tribute€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand