Aaron D 4 Kidz Project boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen  * Bezetting: 3 personen * Genre: Kids * 2 x 30 minuten voor € 1.495,-

€995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Met de single van Aaron D. 4 Kidz Project ‘Waterpret’ is de show nog leuker geworden. Natuurlijk ontbreekt hierbij niet de vorige hitsingle ‘Mijn Skippybal’. Samen met dansende backing vocals Yvonne & Bianca wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Zijn motto is ‘kom achter je pc vandaan en beweeg’.

Aaron D 4 Kidz Project boeken

Naast een mix van populaire kinderhits wordt tijdens deze zang- & dansshow ook aan de kinderen om diverse inspanningen gevraagd. De spetterende kidz mix ‘Cowboy Joe’, de Nickelodeon held ‘SpongeBob SquarePants’ en de nieuwe single ‘WaterPret’ zullen in de hoogste versnelling de revue passeren. Natuurlijk zal de jumphit ‘Nowhere to Hide’, waarmee Aaron onlangs hoog in de Mega top 100 stond, niet ontbreken. Deze unieke en interactieve show wordt gepresenteerd met veel enthousiasme en zorgt voor dynamiek en spektakel. Dat maakt de show zo bijzonder.

Boekingen van Aaron D 4 Kidz Project

Aaron D. 4Kidz Project is de nieuwste kinderact van Nederland en geschikt voor elk evenement waarbij iedereen gezond in beweging kan komen. Het jonge publiek zal razend enthousiast achter blijven.

Direct Aaron D 4 Kidz Project huren? Klik hier voor boekingen van Aaron D 4 Kidz Project

Aaron D 4 Kidz Project boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.575,-