Angelina Ballerina boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Meet & Greet
 • Genre
  Kids

Wil jij Angelina Ballerina boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Angelina Ballerina. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Angelina Ballerina is een lief en vrolijk muisje dat ervan droomt om ooit een echte balletdanseres te worden. Ze oefent hard en leert elke dag weer nieuwe dansjes. Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie (Zappelin en Ketnet), maar nu ook te boeken voor uw evenement in Nederland en België.

Biografie Angelina Ballerina

Angelina en haar goede vriendin Robin geven ook graag een dansworkshop aan de kinderen. Geschikt voor kleine en grote groepen. Tijdens deze 30 minuten durende Dansworkshop leren zij de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Want wie wil er nu niet voor eventjes een echte ster zijn? Aansluitend is er een Meet & Greet van 20 minuten.

Boekingen van Angelina Ballerina

De minishow wordt geleverd inclusief achterdoek en geluid (tot 300 personen).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Angelina Ballerina kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Angelina Ballerina wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Angelina Ballerina wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Angelina Ballerina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Angelina Ballerina kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Angelina Ballerina boeken

Ben jij benieuwd hoe je Angelina Ballerina kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Angelina Ballerina boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Angelina Ballerina

Angelina Ballerina inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Angelina Ballerina

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Meet & Greet1 x 45 minutenn.v.t.1 persoonKids€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-
€745,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand