The Petticoats boeken

Wervelende revival act!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  en techniek op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 3 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Vintage / Rock 'n Roll

The Petticoats zijn 3 muziek geschoolde en fantastisch uitziende dames ( Katrin, Carolien en Liset) die perfect gezongen jaren 50 en 60 nummers zingen. De dames treden internationaal op met hun wervelende revival act.

The Petticoats boeken

Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement. De dames zingen a capella, met begeleiding op tape of live muzikant. Zeer geschikt voor een daverend en entertainend optreden als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40 , jaren 50 en jaren 60.

Boekingen van The Petticoats

Het repertoire van dit jaren 40 – 50 – 60 vocaal intermezzo, bestaat uit liedjes uit de forties, fifties en sixties. Maar ook uit liedjes van nu in een bewerking in jaren 40- 50- 60 stijl zoals ‘Crazy in love‘ van Beyonce, ‘The way you make me feel‘ van Michael Jackson in rock ’n roll stijl! Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. ‘Lollipop’ en ‘Bei mir bist du schön‘ maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me‘ en publieks trekkers als ‘Tu vuo fa l’Americano‘, ‘Candyman‘ worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplitst in 2 intermezzi, verenigd.

Direct The Petticoats boeken ? Klik hier voor boekingen van The Petticoats

The Petticoats boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Petticoats

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenen techniek op aanvraagOn stage: 3 personenVintage / Rock 'n RollOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand