Zweimahl Destilliert boeken

Richtgage: tussen € 1.000,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Alpenrock

Wil jij Zweimahl Destilliert boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zweimahl Destilliert. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zweimahl Destilliert is een nieuwe formatie muzikanten, die op een ludieke nieuwe manier de wel bekende muziek uit de Alpenlanden neerzet. Allemaal herkenbare nummers van o.a Zillertaler Schürzenjaeger, Klostertaler, Alpenrabellen,een passende mix van Oberkrainermuziek overgoten met een rock saus.

Biografie Zweimahl Distilliert

Een aantal jaar geleden tijdens een van de concerten van Die Zillertaler Schürzenjaeger werdt het idee geopperd om een keer aan de slag te gaan “mit jónges van oet ‘t Zittesje” Nu vier jaar later is het zover, Zweimahl Destilliert is een feit. Alle leden hebben wel een specifieke muzikale achtergrond of kennen elkaar al jaren op vriendschappelijke basis.

Boekingen van Zweimahl Distilliert

Ze nemen u mee met typische nummers als Glory Halleluya, Die Party isst noch lang net aus?, Ich geh Fishen, Es hort nir auf?, Auf der Autobahn, Aber schön muss Sien, Die Berge die sind mein Zuhaus?, Dem Land Tirol der Treue, Mammorstein, Sierra madre und viele andere hits!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zweimahl Destilliert kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zweimahl Destilliert wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zweimahl Destilliert wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zweimahl Destilliert online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zweimahl Destilliert kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zweimahl Destilliert boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zweimahl Destilliert kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zweimahl Destilliert boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zweimahl Destilliert

Zweimahl Destilliert inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zweimahl Destilliert

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestbandin overlegin overleg6 personenDuits / AlpenrockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand