Dalli Dalli Schlagerband boeken

Richtgage: boven € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 75 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits

Wil jij Dalli Dalli Schlagerband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dalli Dalli Schlagerband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dalli Dalli is vernoemd naar de gelijknamige en overgetelijke ZDF spelshow uit de 70’er jaren. Dalli Dalli brengt de hits uit die tijd nogmaals op het podium met haar “Schlager der 70’er mit einem Augenzwinkern” oftewel knipoog. Beleef de Duitse Schlagerhits van weleer nogmaals, waarbij het decor en de kleding van de band u letterlijk meenemen naar de zeventiger jaren. Dalli Dalli speelt als 7-koppige band op geheel eigen wijze en met een knipoog de typische 70’er jaren schlagers in combinatie met de Duitse TV tunes uit die tijd.

Biografie Dalli Dalli Schlagerband

Nummers van o.a. Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy und Bert, Freddy Breck en Dennie Christiaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met tunes als Derrick (der Alte), Biene Maja of Die sendung mit der Maus. Dalli Dalli is door het hele jaar door te boeken met een avondvullend programma vol muzikale en visuele grappen en neemt u letterlijk mee in ‘eine reise die vergangenheit’! Oktoberfesten, Bierfesten, Theatershows, Festivals? Kein problem!

Boekingen van Dalli Dalli Schlagerband

Oh ja, Dalli Dalli betekent vooruit, opschieten. Bent u op zoek naar een band met een originele schlagershow? Dan euh, Dalli…boeken die show!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dalli Dalli Schlagerband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dalli Dalli Schlagerband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dalli Dalli Schlagerband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dalli Dalli Schlagerband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dalli Dalli Schlagerband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dalli Dalli Schlagerband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dalli Dalli Schlagerband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dalli Dalli Schlagerband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dalli Dalli Schlagerband

Dalli Dalli Schlagerband inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dalli Dalli Schlagerband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband2 x 75 minutenop aanvraag6 personenDuitsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand