Zwarte Loonwerker boeken

Ook bekend van TikTok
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij zanger Zwarte Loonwerker boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? De Zwarte Loonwerker gaat vrolijk stampend de strijd aan met clichés! Een krachtexplosie van twintig minuten op het podium met confetti, stampende polkahardstyle, positivieit en een hoop gekkigheid. “Ik kan niet wachten totdat ik de zalen in mag”, stelt Jelmer van Oenen (23) uit Oudleusen, bekend als TikTok-fenomeen de Zwarte Loonwerker.

Zwarte Loonwerker boeken

Voor wie onder een steen gelegen heeft: de Zwarte Loonwerker vermaakt op TikTok ruim 200.000 volgers met grappige filmpjes, liedjes die hij meezingt en pretentieloos vermaak met geregeld een hoofdrol voor zijn tractor, een blauwe Ford Major.

Feestzanger boeken

De Zwarte Loonwerker is zijn geuzennaam. Jelmer werd geboren in Haïti, is zwart, maar kwam als baby door adoptie terecht in Oudleusen (middenin Overijssel), waar zijn ouders een loonwerkersbedrijf hadden. “Als jochie ging ik vaak mee op de trekker”, vertelt hij. “En dan was het van: ‘Kijk, daar heb je de zwarte loonwerker’.” Hij houdt van de plattelandscultuur, draagt die actief uit en voldoet daarmee aan geen enkel clichébeeld. En dat is samen met zijn vrolijke karakter en zijn zelfspot het geheim van zijn succes. “Ik had vroeger een krantenwijk. Onderweg had ik altijd geheime zenders op staan. Dat vind ik echt donders mooi. Lekker meezingen. Daarvan plaatste ik voor de gein een filmpje op Facebook en dat sloeg aan.

Boekingen van Zwarte Loonwerker

Een donkere jongen die zo zichzelf is op het platteland; heel veel mensen kunnen dat waarderen. Het is spelen met contrasten en verwachtingen.” Wat later schakelde hij over naar TikTok. En tot zijn eigen verbazing heeft hij inmiddels meer dan 200.000 volgers. En dat aantal groeit elke dag. Alles voor de lach. In een belachelijk jurkje een klompendans doen? Geen enkel probleem.

TikTokker inhuren

Zijn pretentieloosheid en positiviteit wil hij nu naar de zalen en de feesttenten brengen. “Het wordt lachen. Meezingen met liedjes, stampende polka’s en house, T-shirts weggeven en van alles nog heel veel meer. Een en al energie! Ik heb er heel veel zin in. Ik kom regelmatig op tentfeesten in de buurt en dat is hartstikke gezellig, maar als ik dan naar het podium kijk, denk ik: ‘Joh, ik moet daar staan!’”

Direct Zwarte Loonwerker boeken? Klik hier voor boekingen van Zwarte Loonwerker

Zwarte Loonwerker boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zwarte Loonwerker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand