Zingende Kerstboom boeken

Exclusief eventuele reiskosten
€1.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1350,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 50 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Zingende Kerstboom boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zingende Kerstboom. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de donkere grauwe dagen rond kerst brengen kleurrijke bomen een aangename sfeer op menig locatie. Zo zijn er bomen met gouden of zilveren ballen, met witte of gekleurde lichtjes, maar een hele speciale vonden wij in het bos: een grote boom met zingende piek en -kerstballen.

Biografie Zingende Kerstboom

Het omhakken leverde wel enige hoofdbrekens en bleek bij nadere beschouwing niet nodig, hij was van zichzelf al mobiel. Dus kunnen we u voorstellen: de Zingende Kerstboom.

Boekingen van Zingende Kerstboom

In de Zingende Kerstboom hangen fraaie kerstdecoraties terwijl de boom zelf is gemaakt van een bijzonder velours. Maar het is niet alleen de ambachtelijke buitenkant die deze boom zo bijzonder maakt. Het zijn vooral de kraakheldere maar tegelijkertijd warme stemmen en het prachtige afwisselende repertoire die deze boom doen leven. Let op! Bij regen of erg slecht weer moet dit item naar binnen i.v.m. het geluid en het kostuum!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zingende Kerstboom kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zingende Kerstboom wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zingende Kerstboom wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zingende Kerstboom online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zingende Kerstboom kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zingende Kerstboom boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zingende Kerstboom kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zingende Kerstboom boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zingende Kerstboom

Zingende Kerstboom inhuren

€1.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zingende Kerstboom

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 30 minuteninclusief tot 50 personen1 persoonKerst€1350,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand